Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 25511 tot 25515
Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 9 november 2013

Gratis beurstips van Beurs.com

Het is weer een verlengd weekend. Het geeft je dan ook een veel de tijd om onze tips te bekijken, te beoordelen en u meer te informeren over de beste tips naar uw vermogen. Beurs.com komt elke dag met gratis tips om je portefeuille te beheren. Dit is een niet te missen schat aan waardevolle, gratis informatie voor iedere belegger. In dit artikel hebben we de volgende 16 gratis tips voor je samengevat.

Bron: welingelichtekringen.nl
Geplaatst: zaterdag 9 november 2013

Probleem: de Nederlandse lonen zijn te laag

De lonen zijn in ons land lager dan in vergelijkbare landen. Dat klinkt goed, vanwege de voordelen die het heeft bij het concurreren met die andere landen, maar het is niet goed. Door die te lage lonen hebben werknemers te weinig te besteden, waar door de economie stagneert.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 9 november 2013

Duitse partijen raken het eens over een Europese bankenunie

De christendemocratische CDU/CSU van bondskanselier Angela Merkel en de sociaaldemocratische SPD hebben overeenstemming bereikt over de contouren van een Europese bankenunie. Dat hebben bronnen die betrokken zijn bij de coalitiebesprekingen gezegd tegen persbureau Reuters.

Bron: nos.nl
Geplaatst: zaterdag 9 november 2013

Einde recessie, hoera op de beurs

Einde recessie, hoera op de beurs

"Op Wall Street gaat het goed, nu de rest van de VS nog" Alex Proimos / Wikimedia / Creative Commons

Terwijl de economie nog met de naweeën zit van de crisis, beleven de beurzen gouden tijden. De Dow Jones Index, de belangrijkste graadmeter op Wall Street, bereikte gisteren zelfs de hoogste stand uit zijn geschiedenis. Vijf vragen over dit 'goede nieuws'.

Bron: telegraaf.nl
Geplaatst: zaterdag 9 november 2013

We zijn gek geworden

De Europese Centrale Bank heeft de herfinancieringsrente verlaagd en de reactie van de markt was dat het als een verrassing kwam. Maar hiermee wordt, zoals gewoonlijk, het meest basale begrip van monetaire politiek en monetair beleid genegeerd.