EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25516 tot 25520 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 14 januari 2014

Burgers worden door de overheid overspoeld met leugens over leugens

Maar hoe dan ook, overheid en centrale bankiers zijn machteloos, in plaats van de markten de correctie te laten uitvoeren, blijven ze doorgaan met uit niets geld te creëren, waarom deze crisis zal blijven en niet meer verdwijnen, uiteindelijk ontstaat een grootschalige ineenstorting van vertrouwen in het wereldwijde monetaire systeem als gevolg van het overmatig drukken van geld, dat waarde en vertrouwen vernietigt. Om het ongedekte fiat geldsysteem in stand te houden worden computerprogramma’s gebruikt die zelfs in staat zijn de prijs van goud en zilver tot letterlijk nul dollar/ounce te manipuleren! Waarom wordt dat gedaan? Als je niet in staat bent in een verantwoord beleid de marktwaarden van monetaire metalen on-beïnvloed te laten, zal het ongedekte papieren of elektronisch geldsysteem snel mislukken, hetgeen de wereld nu gaat ervaren.

Lees verder op stopdebankiers.nl
Geplaatst op: dinsdag 14 januari 2014

Reclamemarkt krimpt verder

Krantenbedrijf Mecom heeft de advertentie-inkomsten in Nederland vorig jaar met 23 procent zien dalen. De afname werd gedurende het jaar wel steeds minder groot, meldde het Britse moederbedrijf van de Wegenerkranten dinsdag op basis van voorlopige cijfers.

Lees verder op deondernemer.nl
Geplaatst op: dinsdag 14 januari 2014

Must see documentaire over deze legendarische belegger

John Templeton is misschien wel de meest legendarische belegger ooit, hij was dan ook het grote voorbeeld van Warren Buffett. Wie in 1954 $ 10.000 investeerde bij John Templeton zag zijn vermogen 40 jaar later aangroeien tot meer dan $ 2 miljoen. John Templeton is de grondlegger van het tegendraads beleggen en is de vader van de simpelste beleggingstechniek die er bestaat: goedkoop kopen en duur verkopen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 14 januari 2014

Waarom Google miljarden betaalt voor een thermostaat

Google heeft 2,3 miljard euro op tafel gelegd voor Nest Labs, een Californisch bedrijfje dat slimme thermostaten en rookdetectors bouwt. Verrassend, zeggen veel observatoren. Waarom doet Google zijn op één na grootste overname ooit in het domein van de domotica?

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs