EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
66
kliks
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25516 tot 25520
Geplaatst op: vrijdag 29 november 2013

'Tekort Europese banken 280 miljard'

Het kapitaaltekort van banken in de eurozone zal volgend jaar uitkomen op 280 miljard euro. Dat constateert adviesbureau PwC vrijdag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 29 november 2013

Werkloosheid in eurozone daalt licht

De werkloosheid in de eurozone is in oktober licht gedaald na correctie voor seizoensinvloeden, van 12,2 procent in september tot 12,1 procent. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 29 november 2013

'Miljoenenfraude bij zorgbureau Hengelo'

Bij een zorgbureau uit Hengelo is mogelijk voor miljoenen euro's gefraudeerd met geld dat was bestemd voor het verlenen van zorg. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 29 november 2013

Man gooit miljoenenfortuin aan bitcoins weg

Brit James Howell heeft een harde schijf weggegooid met daarop 7.500 bitcoins ter waarde van 7,5 miljoen dollar (ongeveer 5,5 miljoen euro). Dat meldt de omroep BBC.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 29 november 2013

Rutte ziet licht aan het einde van de tunnel… ja ja blijf uw kop maar in het zand steken!

Dit wordt per dag duidelijker, ondanks alle positie berichten in de massamedia. Hiervoor kijken we naar meerdere ontwikkelingen. Om uit deze crisis te komen moet de neerwaartse spiraal (koopkracht/prijzen/schulden) doorbroken worden. Dat kan alleen maar door hogere economische groei, inflatie en tenslotte de overheidstekorten terugbrengen naar nul. Daarna kan men pas beginnen de schulden langzaam af te bouwen tot draagbaar niveau. Een andere weg is er niet. Dit is ook het streven; groei, inflatie, afbouw schulden. Maar dit gaat niet lukken. Er zijn 5 ontwikkelingen die dit blijvend blokkeren.

Lees verder op hol.es

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs