EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
51
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25526 tot 25530 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 6 januari 2014

'Economisch herstel zal inkomensongelijkheid enkel vergroten'

Deema AltaqNormalisering is niet hetzelfde als harmonisering, schrijven Christopher Hughes en Edward Hadas op Breaking Views. De massale fiscale en monetaire stimulus waarmee overheden de economische groei trachten te herstellen, bevoordeelt vooral de rijkeren in de maatschappij en hun toegenomen weelde sijpelt niet of slechts heel langzaam door naar de middenklasse en de armere segmenten.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 6 januari 2014

China: groeimotor sputtert, experts verwachten aandelen rally

In China gaat vooralsnog niet alles van een leien dakje. De groei hapert en de Chinese beurs is het jaar slecht begonnen. Experts zien een mooie koopgelegenheid.

De gisteren uitgekomen HSBC/Markit dienstensector PMI zwakte af tot het laagste groeitempo sinds de zomer van 2011 met een waarde van 50,9 over december. Nog steeds groei dus, maar een duidelijke vertraging ten opzichte van november (52,5). Beleggers zijn er niet helemaal gerust op: de Shanghai Composite index verloor ruim 2 procent en daarmee komt het verlies voor dit jaar alweer uit op 4 procent.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 6 januari 2014

Brusselse jongerenwerkloosheid daalt, maar blijft hoog

De jongerenwerkloosheid in het Brussels gewest is in december tegenover een jaar eerder met 7,2 procent gezakt. Het gaat om 1.086 jonge werklozen minder. Maar de werkloosheidsgraad onder de jongeren in het hoofdstedelijk gewest blijft nog steeds torenhoog: 29,4 procent tegen 31,7 procent in december 2012. Dat meldt de Brusselse arbeidsbemiddelingsdienst Actiris.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 6 januari 2014

Fors verlies Zwitserse centrale bank op goud

De Zwitserse centrale bank heeft vorig jaar een fors verlies geleden op zijn goudreserve en keert derhalve geen dividend uit aan de Zwitserse staat.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 6 januari 2014

Top 10 best gelezen artikelen van 2013

Er zijn door het team van Biflatie.nl vorig jaar bijna 1000 artikelen gepubliceerd. Hieronder de top 10 best gelezen artikelen van het jaar 2013:

10. ‘Tsunami aan lastenverhogingen op komst’

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs