EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25526 tot 25530 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 30 januari 2014

Groei van 7,2 procent in Filipijnen ondanks tyfoons

De Filipijnen hebben in 2013 een economische groei van 7,2 procent gekend, één van de hoogste groeicijfers in Azië ondanks de natuurrampen die bij herhaling de archipel met 90 miljoen inwoners trof en wogen op de primaire productie en de infrastructuur.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 30 januari 2014

'Europa in 2034: een groen continent waar nog amper wordt gewerkt...'

Het Internationale Energieagentschap IEA voorziet dat Europa de volgende 20 jaar een derde van zijn industrieel marktaandeel op vlak van energie-intensieve exportproducten (ijzer, staal en petrochemie) zal kwijtspelen omdat het kansloos is in de concurrentie met de VS, waar energie almaar goedkoper wordt.

Hoge gas- en elektriciteitsprijzen zadelen de Europese industrie - waarin nog altijd 30 miljoen mensen werken - op met een achterstand die niet meer goed te maken valt, waarschuwen de economen van het IEA:

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 30 januari 2014

Is Wall Street opnieuw verkeerd over goud?

De Wall Street banken hebben niet zo'n goede track record wat het voorspellen van de goudprijs betreft. Na een berenmarkt van meer dan 2 jaar met een scherpe neerwaartse correctie en een brede basis voor een bodem, blijven de grote Amerikaanse banken negatief over de goudprijs. Net als ze de top niet zagen aankomen, zien ze nu de bodem ook niet passeren.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 30 januari 2014

Reserve Bank of India verhoogt onverwacht de rente

De centrale bank van India, de Reserve bank of India, trok onlangs onverwacht de rente met een kwart procent op in een poging de inflatie te bestrijden. Die ligt in India op een veel te hoog niveau met circa 9 procent.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 30 januari 2014

World Bank Ex-Chief Economist roept op tot het einde van de dollar

De dominantie van de Amerikaanse dollar is de wortel tot alle financiële en economische problemen in de wereld. Het zou veel beter zijn om de Amerikaanse dollar te vervangen door een globale supermunt, zo stelt een voormalig hoofdeconoom van de Wereldbank. De geschiedenis leert ons ook dat geen enkele munt eeuwig de globale reservemunt blijft, aldus ZeroHedge

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs