EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
Bron: BNR.nl
30
kliks
28
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25536 tot 25540
Geplaatst op: donderdag 28 november 2013

De nalatenschap van José-Manuel Barroso: de man die na Zuid- ook Oost-Europa verloor

José-Manuel Barroso - © The Council of EuropeHonderdduizend Oekraïners marcheerden deze week door de straten van Kiev om hun liefde voor Europa te laten blijken, een opmerkelijk evenement dat grotendeels aan de rest van het continent voorbijging.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 28 november 2013

De grote omslag in China

De hervormingen die China recent aankondigde, kunnen wel eens de grootste hervormingen van deze eeuw zijn die het land verder op weg moeten helpen om de rijkste natie ter wereld te worden. Chinese aandelen zagen de hervormingen alvast zitten en hebben hun stijging verder gezet. Hoewel de maatregelen allemaal op lange termijn zijn, keert het geloof in de Chinese economie terug.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 28 november 2013

Wijzigt er iets aan de BTW op zilveren munten?

Vorige week kwamen er verschillende berichten dat de B.T.W. op zilveren munten in Duitsland met ingang van volgend jaar verhoogd wordt naar 19 of zelfs 21 procent. Dit zou betekenen dat de aankoop en verkoop van zilveren munten weer fors duurder zou worden. 

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 28 november 2013

“Miljoenen mensen te dom om vooruit te komen”!

Bovenstaande woorden die als een klap in het gezicht komen van de werkende klasse in Groot-Brittannië maar zelfs van de hele wereld, zijn van niemand minder dan de burgemeester van Londen, Boris Johnson.

Een man en positie met een voorbeeldfunctie, zou je zeggen.  Hij stelt verder dat de kloof tussen arm en rijk onvermijdelijk is, net omdat “miljoenen” mensen gewoon te dom zijn.  Dat de rijken meer en meer scheef worden aangekeken om hun rijkdom noemt hij irrationeel.  Johnson zegt integendeel : Dank Aan De Rijken, de Super-Rijken! Hij noemt ze “Tax Heroes” want het zijn zij die het meeste kopen, het meeste geld uitgeven, de meeste belastingen betalen….(excuseer maar we moeten nu even dringend braken)…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 28 november 2013

'Aanscherping bijstand in strijd met mensenrechten'

Het voorstel van staatssecretaris Jetta Klijnsma (Sociale Zaken) om de eisen voor de bijstand aan te scherpen zit vol met mensenrechtenschendingen. 

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs