Nieuws / Artikelen met het woord

57265 artikelen gevonden. Artikel 25536 tot 25540
Bron: linkelinks.nl
Geplaatst: woensdag 23 oktober 2013

Nederland is op de goede weg

Indien er een vorm van saamhorighied gaat ontstaan om schijnbaar futiele zaken dan kun je stellen dat we op de goede weg zijn. Niet de signalen van de huizenmarkt, niet de stijgende beurs maar de saamhorigheid om ons cultureel erfgoed met roe en zak te verdedigen geeft aan dat het al een stuk beter gaat. Of je nou voor of tegen  de Piet bent, het boeit niet. Het gaat om de inzet die wij willen plegen om zoets te verdedigen dan wel om zeep te helpen. Het is het effect van het zielige hondje achtergelaten in het bos aan een touw. Daar komen we echt wel voor in de benen. De Piet , wie kent hem niet, heeft de tongen bij ons losgemaakt. Grappen en grollen vliegen je links en recht over je tijdlijn op je Facebook.  Pietities worden opgezet en veel likes worden als strooigoed gedeponeerd. Koortsachtig wordt er gezocht naar een oplossing.  Gele Pieten, groene Pieten, witte Pieten. In menig huis met nog jonge kinderen heerst een enorme verwarring, maar je kan je kinderen niet uitsluiten van de media. De opperpiet die zijn plasje er ook nog even over doet, de minister president die vindt dat het niet voor niets zwarte Piet heet… dan is die ook zwart toch. Niet helemaal waar een black box in een vliegtuig is oranje. Waarom hebben ze hem dan ook zwarte piet genoemd, gewoon Piet is toch voldoende. Er is geen ballotage commissie voor alleen zwarte Pieten de meeste zijn onder die schoorsteenvegen gewoon blank. Echt! Als blanke wil ik ook een Piet zijn, geen zwarte , geen groene, maar gewoon een blanke en als ik dan een beetje zwart wordt…. Wat kan jij dat dan schelen?

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 23 oktober 2013
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 23 oktober 2013

Je geloot nooit wat de Fransen allemaal belasten

Sinds François Hollande President is van Frankrijk, gaat het van kwaad naar erger in het land. Een van de eerste dingen die Mr. Hollande in het leven riep was een belastingvoet van 75 procent voor de rijken. Dit heeft meteen de laatste ondernemers het land uit gejaagd. En ondertussen heeft Hollande niet stilgezeten. Het is ongelooflijk wat er allemaal belast wordt in dit land.

Zerohedge maakte een overzicht:

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 23 oktober 2013

Kans op een goud rally is levensgroot

Goud krabbelt de laatste dagen op. De Fed houdt de geldpers op volle toeren en in India breekt weer het traditionele feestseizoen aan. Grote Amerikaanse zakenbanken draaien naar bullish op goud.