EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25546 tot 25550 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 29 januari 2014

Merci François! Franssprekende loodgieter in Londen verdient 15.000 euro per maand

Londen telt nu zo veel Franse belastingvluchtelingen dat een tekort aan Franssprekende loodgieters is ontstaan. Dat schrijft de Daily Telegraph.

Londen telt nu zo veel Franse belastingvluchtelingen dat een tekort aan Franssprekende loodgieters is ontstaan. Dat schrijft de Daily Telegraph.

Charlie Mullins, de eigenaar-stichter van Pimlico Plumbers, een bedrijf dat zo’n 200 loodgieters in dienst heeft in Centraal-Londen, heeft verschillende vacatures voor Franssprekende loodgieters, nadat zijn eigen personeel steeds meer problemen ondervindt om met de Gallische klanten te communiceren. Vooral nieuwe klanten in de betere buurten van Londen - South Kensington, Chelsea en Mayfair - willen in het Frans te woord worden gestaan.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 29 januari 2014

Waarom iedereen weg wil uit Turkije, Zuid-Afrika en India

De afgelopen maanden haalden beleggers steeds meer geld weg uit opkomende landen waardoor hun aandelenmarkten en munten verder wegzakten. Eén voor één komen centrale bankiers nu in actie om investeerders binnen te houden. Structureel zal het weinig uithalen.

De BRIC en de eurokneuzen als landenclubjes zijn al weer hopeloos uit de tijd. Economen hebben het tegenwoordig over een nieuwe club landen: de BIITS. Ook wel de ‘fragiele vijf’ genoemd door de zakenbankiers van JP Morgan.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 29 januari 2014

Speculatie over India ondersteunt de goudprijs

India blijft een belangrijke rol op de goudmarkt spelen. Dat is eigenlijk helemaal niet naar de zin van de regering in New Delhi, want de goudhonger van haar landgenoten is haar langer een doorn in het oog. Die goudhonger is namelijk zo groot dat ze de lopende rekening helemaal scheef trekt.

De traditie wil dat in India zowel bij huwelijken als bij de grote najaarsfeesten cadeautjes worden gegeven. Wat kan een vrouw meer plezier doen dan gouden sieraden? De Indiase mannen aarzelen niet om diep in de buidel te tasten om gouden juwelen te kopen. Maar daarbij doet zich één groot probleem voor.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 29 januari 2014

Vraag jij je ook af waarom je harder moet werken om minder te verdienen?

Dertig jaar geleden kon je een huis kopen met één inkomen, nu moeten de meeste koppels samen gaan werken om een huis te kunnen kopen. Hoe komt het dat we steeds meer moeten werken terwijl we steeds minder verdienen? Nominaal stijgt ons loon, maar we kunnen er steeds minder mee kopen. Dit is de ontwaarding van ons geld.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 29 januari 2014

Grootste windmolen ooit produceert eerste megawatturen

De Deense windmolenfabrikant Vestas heeft gisteren de grootste en krachtigste windmolen voor het eerst laten draaien. Het prototype levert genoeg elektriciteit voor 7500 huishoudens.

De Deense windmolenfabrikant Vestas heeft gisteren de grootste en krachtigste windmolen voor het eerst laten draaien. Het prototype levert genoeg elektriciteit voor 7500 huishoudens.

De windmolen V164-8.0MW produceerde zijn eerste energie in het Danish National Test Centre for Large Wind Turbines in Østerild. De gigant produceert 8 megawatt en heeft een rotordiameter van 164 meter. De wieken beslaan een oppervlak dat even groot is als drie voetbalvelden. Verdere specificaties zijn hier te vinden.

Lees verder op duurzaambedrijfsleven.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs