EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
53
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25546 tot 25550 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 6 januari 2014

Dow Jones heeft 25 procent upside

De Dow Jones is in 2013 fors opgelopen, maar heeft nog steeds meer dan voldoende upside. Een stand van 20.000 punten is haalbaar. Lees hier waarom.

Het is dichterbij dan u denkt: een Dow Jones indexstand van 20.000 punten. Op het eerste gezicht lijkt die kaap van 20.000 nog behoorlijk ver in de toekomst te liggen. Vanaf de huidige koersniveaus zou er namelijk sprake moeten zijn van een stijging met ongeveer een kwart.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 6 januari 2014

Ontwikkelaar van Farmville geeft Bitcoin een duw in de rug

De virtuele munt Bitcoin wordt op het onlinehandelsplatform Mt.Gox opnieuw verhandeld boven de 1.000 dollar. Reden is spelletjesmaker Zynga, die aangaf bitcoinbetalingen te gaan testen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 6 januari 2014

Miljardenbezuinigingen in Groot-Brittanniƫ

Groot-Brittanniƫ moet nog eens 25 miljard pond, ruim 30 miljard euro, aan bezuinigingen doorvoeren om het begrotingstekort te dichten.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 6 januari 2014

'Economisch herstel zal inkomensongelijkheid enkel vergroten'

Deema AltaqNormalisering is niet hetzelfde als harmonisering, schrijven Christopher Hughes en Edward Hadas op Breaking Views. De massale fiscale en monetaire stimulus waarmee overheden de economische groei trachten te herstellen, bevoordeelt vooral de rijkeren in de maatschappij en hun toegenomen weelde sijpelt niet of slechts heel langzaam door naar de middenklasse en de armere segmenten.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 6 januari 2014

China: groeimotor sputtert, experts verwachten aandelen rally

In China gaat vooralsnog niet alles van een leien dakje. De groei hapert en de Chinese beurs is het jaar slecht begonnen. Experts zien een mooie koopgelegenheid.

De gisteren uitgekomen HSBC/Markit dienstensector PMI zwakte af tot het laagste groeitempo sinds de zomer van 2011 met een waarde van 50,9 over december. Nog steeds groei dus, maar een duidelijke vertraging ten opzichte van november (52,5). Beleggers zijn er niet helemaal gerust op: de Shanghai Composite index verloor ruim 2 procent en daarmee komt het verlies voor dit jaar alweer uit op 4 procent.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs