EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25566 tot 25570 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 7 januari 2014

Huizenprijzen in Londen stijgen met £4.000 per maand

Gerekend over 2013 zijn de gemiddelde huizenprijzen in Londen met £4.000 per maand gestegen. Omgerekend in euro’s hebben wij het over een stijging van ruim €4.800 per maand. Een huis kopen in de Britse hoofdstad was dus een goede investering.

Lees verder op blog.nl
Geplaatst op: dinsdag 7 januari 2014

Detroit: Calamiteitenmanager

So far, city employees of bankrupt Detroit have stoically withstood all direct and indirect eliminations of their entitlements and retirement benefits, which was to be expected: after all as per a recent finding, they are merely an unsecured claim in an insolvent entity. However, following the latest shot across the bow from Detroit's emergency manager Kevyn Orr, which freezes pension plans for all non-uniform employees, said stoicism will likely be acutely tested.

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: maandag 6 januari 2014

India overweegt vermindering importheffing goud

India overweegt de importbeperkende maatregelen op goud te versoepelen. Door de hoge importheffing van 10% wordt er steeds meer goud gesmokkeld. Dat is een ongewenst effect dat de regering een halt toe wil roepen.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: maandag 6 januari 2014

Flashcrash in goud

Goudprijs update 6/1 – Stijging ondanks flash crash Google Auteur

De goudprijs noteert op moment van schrijven een winst van +0,45% op $1241,70 per troy ounce. In euro's steegde goudkoers met +0,01% tot €910,34 per troy ounce. De zilverprijs noteert op moment van schrijven een winst van 0,4% op $20,33 per troy ounce. In euro’s steeg de zilverprijs met +0,1% tot €14,84 per troy ounce.

Lees verder op
Geplaatst op: maandag 6 januari 2014

We staan heel dicht bij de afgrond

Volgens Doug Casey van Casey Research staan we momenteel zeer dicht bij de afgrond. De crisis die begon in 2007 kan je vergelijken met een gigantische orkaan die over de wereld raasde in 2008 en 2009. Nu zitten we in het oog van de storm waar alles windstil is, maar we naderen de andere kant van de storm - zo staat op Bull Market Thinking.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs