Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 25576 tot 25580
Bron: deondernemer.nl
Geplaatst: donderdag 7 november 2013

Tsunami aan nepfacturen

Het regent weer nepfacturen in ondernemersland. Dit maal afkomstig van de firma Inkasso Unie. Het bedrijf meldde dat er uit haar naam e-mailberichten verzonden worden met als onderwerp 'betalingsherinnering'.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 7 november 2013

Georgië zoekt snelle integratie met Europa

Dit is momenteel prioriteit van het buitenlandse beleid, zei minister Alex Petriashvili (Europese integratie) donderdag tegen het ANP tijdens een werkbezoek aan Nederland.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 7 november 2013

Enorme koerssprong Twitter: van 26 naar 45,10 dollar

De openingskoers van Twitter is uitgekomen op 45,10 dollar, flink hoger dan de introductiekoers van 26 dollar. Vanwege de enorme belangstelling onder beleggers duurde het anderhalf uur om een eerste koers te bepalen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 7 november 2013

Zuid-Korea beschikt over recordreserves aan vreemde valuta’s

Het is al vaker gezegd: in het spectrum van de Emerging Markets is een speciale plaats weggelegd voor Zuid-Korea. Het land wordt als veelbelovend betiteld en dat blijft niet zonder gevolgen. Seoul vreest nu zelfs voor een te forse stijging van de won.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: donderdag 7 november 2013

Aandeel Twitter stijgt naar $50

Het aandeel Twitter ging vandaag naar de beurs. Direct na opening schoot de koers omhoog tot meer dan $45, een winst van ruim 70% op de introductiekoers van $26. We hebben ook al de $50 voorbij zien komen!