Nieuws / Artikelen met het woord

57606 artikelen gevonden. Artikel 25586 tot 25590
Bron: mffa.nl
Geplaatst: donderdag 31 oktober 2013

Belasting betalen in het buitenland bij een tweede huis

Tweede huis buitenland belasting

De Hoge Raad heeft onlangs beslist dat de waarde van een tweede woning in Zwitserland en de daarop rustende hypotheek afzonderlijk aan partners (een in Nederland wonend echtpaar) mochten worden toegerekend én -als daadwerkelijk sprake is van gescheiden toerekening- dat dit gevolgen heeft voor de berekening van de voorkoming van dubbele belasting van beide partners.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 31 oktober 2013

Nog maar eens een teken dat mediasector in zware crisis zit

De AVBB had een ingreep bij Sanoma verwacht, maar is wel verrast door de omvang van de operatie. Zo reageert Pol Deltour (foto) van de Algemene Vereniging van Beroepsjournalisten (AVBB) op de beslissing van het Finse bedrijf om alle strategische opties voor zijn Belgische activiteiten open te houden. Tegelijk hoopt Deltour dat de titels zullen worden overgenomen door een ander authentiek mediabedrijf, "met kennis van zaken, dat voldoende investeert in de redacties".

Bron: bovendien.com
Geplaatst: donderdag 31 oktober 2013

Klokkenluider Wereldbank, tenminste 60 centrale banken zijn criminele instituten!

Karen Hudes, die jarenlang als juridisch adviseur gewerkt heeft voor de Wereldbank, luidt de noodklok met betrekking tot ons bankwezen en onze media, de mainstream media wel te verstaan.

Karen Hudes stelt dat op basis van onderzoeken die zij en meerdere collegae binnen de Wereldbank gedaan hebben dat deze crisis maar ook eerdere crises ontstaan zijn door corruptie bij banken die ogenschijnlijk overheidsorganen zijn maar nu blijkt gewoon privé instituten zijn. Karen Hudes zegt dat tenminste 60 centrale banken wereldwijd gelieerd aan de BIS en/of de FED in en in corrupt zijn en aangepakt moeten worden door de internationale gemeenschap. Deze banken maken bewust en doelmatig complete samenlevingen kapot door ze schulden op te dwingen. Deze schulden ontstaan doordat overheden geld lenen bij deze centrale banken tegen rentetarieven van 4 procent en meer. De rente die berekend wordt moeten overheden vorderen van hun bevolking via belastingen, hoe meer leningen, hoe meer rente, hoe meer belastingen of andere methoden om de begrotingen rond te breien.

Bron: stoerejongenzzz.nl
Geplaatst: donderdag 31 oktober 2013

De rijkste mensen ter wereld ooit

De mensen achter celebritynetworth.com hadden er zin an en hebben een lijst gemaakt met de 25 rijkste mensen ter wereld ooit. Zij hebben uitgezocht wie de rijkste mensen (lees mannen) op aarde ooit zijn geweest. Ze mochten ook nu nog in leven zijn. En dat zijn er maar drie: Carlos Slim, Bill Gates en Warren Buffet. En wie staat er op één? Mansu Moussa de Ie, de koning van Mali… met meer dan 300 miljard Euromuntjes!!! Inderdaad, dat moesten wij ook even opzoeken. Verder hebben we van alle andere 24 ook even opgezocht waar ze rijk van zijn geworden.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 31 oktober 2013

‘Helikopter Geld’ van de Fed is onderweg

De Fed zal de komende maanden noodgedwongen doorgaan met het open houden van de geldsluizen. Helikopter Geld voor de massa en vooral ook Wall Street.

Wat zal de Amerikaanse centrale bank in de komende maanden doen: taperen of niet taperen ? Het is vooralsnog niet duidelijk welke richting de Fed uit wil. Maar er zijn verzachtende omstandigheden, want de beleidsmensen van de centrale bank kijken naar de toch complexe economische situatie.