EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25586 tot 25590 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 28 januari 2014

De Chinese kredietbubbel

China heeft de afgelopen jaren een grote kredietbubbel opgeblazen door investeringen in infrastructuur en vastgoed. Veel van deze schulden zijn weggestopt buiten de balans van diverse staatsbanken. Volgens econoom Viral Acharya kan de Chinese schuldenberg een nieuwe crisis veroorzaken.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 28 januari 2014

Tips van Jim ‘Mad Money’ Cramer -2-

Jim Cramer is als professioneel belegger en entertainer niet van de tv weg te slaan. De showman bij uitstek heeft echter vaak verrassende en verfrissende ideeën voor beleggers op zoek naar tips in petto.

De host van de tv show Mad Money, Jim Cramer, verkeert in een bijzonder inventieve bui, hij schoof in de afgelopen dagen verschillende nieuwe ideeën naar voren die geld kunnen opleveren. We hoeven u Jim ‘Mad Money‘ Cramer ongetwijfeld niet meer voor te stellen. De man heeft zijn sporen in de financiële sector meer dan verdiend. Bovendien is hij zeer mediageniek en dat is natuurlijk mooi meegenomen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 28 januari 2014

Aantal werklozen opnieuw gestegen

Het aantal werklozen in België is vorig jaar met 3,6 procent gestegen, tot 432.484. Dat schrijft de krant Le Soir op basis van cijfers van de RVA.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 28 januari 2014

Apple boekt recordomzet

Apple heeft in het eerste kwartaal van het gebroken boekjaar 2013/2014 een recordomzet geboekt van 57,4 miljard dollar (42,1 miljard euro), terwijl de nettowinst van 13,1 miljard dollar op jaarbasis onveranderd was.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 27 januari 2014

Voorvechter 'legale' bitcoin zelf gearresteerd voor witwassen geld

Bitcoin-miljonair Charlie Shrem, CEO van het wisselkantoor BitInstant is in de Verenigde Staten gearresteerd voor het witwassen van geld. Hij zou een miljoen dollar aan bitcoins hebben verkocht aan gebruikers die er drugs en illegale goederen mee kochten. De arrestaties zetten nog maar eens de dunne lijn tussen de bitcoin en zijn crimineel imago in de verf.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs