Nieuws / Artikelen met het woord

58133 artikelen gevonden. Artikel 25606 tot 25610
Bron: BNR.nl
Geplaatst: vrijdag 15 november 2013

Column Kees de Kort | Helemaal hieperdepieper

Nu de opvolger van Ben Bernanke er is, is het de vraag of de financiële markten blij zijn met Janet Yellen, de nieuwe Fed-voorzitter. BNR's Kees de Kort: "De vraag stellen is 'm beantwoorden: helemaal gelukkig, helemaal hieperdepieper."

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 15 november 2013

Dit is wat de prijs van Bitcoin doet exploderen

Dit artikel op Wired werd geschreven toen Bitcoin rond $ 200 noteerde. Ondertussen staat de waarde van Bitcoin nog eens dubbel zo hoog. Hoe komt het dat de prijs voor Bitcoin zo snel accelereert? Meestal krijgen we hetzelfde antwoord op dergelijke vraag, namelijk China. Bitcoin lijkt gearriveerd in China en dit doet de vraag exponentieel toenemen waardoor de prijs stijgt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 15 november 2013

Zilveren munten niet aan te slepen in VS

De zilveren munten zijn in de VS een hot item. Amerikanen slaan massaal American Eagles in, de beroepshandel vraagt inmiddels een premie van dik 18 procent.

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 15 november 2013

Straks ook in buurt? Stockholm krijgt eerste Bitcoinautomaat in Europa

In de Zweedse hoofdstad Stockholm komt straks een automaat waar Bitcoins kunnen worden gekocht. Het gaat om een Europese primeur.  Dat meldt Sveriges Radio. Initiatiefnemer is de 19-jarige ondernemer Louis Oberg, die een van de eerste machines aankocht in Noord-Amerika en het naar Zweden heeft laten verschepen. Tegen het eind van dit jaar zouden er wereldwijd 40 van die automaten operationeel moeten zijn, aldus nog  Sveriges Radio. In het Canadese Vancouver en het Amerikaanse San Diego staan al zogenaamde Bitcoin-ATM's.

Bron: blogspot.nl
Geplaatst: vrijdag 15 november 2013

Met Nederland Collectief besparen op de energielasten

De oprichters van Bespaarwijzer.nl hebben een nieuw initiatief gelanceerd, namelijk Nederland Collectief. Het is een zogenaamde inkoopcollectief om geld te besparen op de maandelijkse energielasten.