EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25606 tot 25610 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 27 januari 2014

Bundesbank hint op kapitaalheffing

De Bundesbank schrijft in haar laatste maandbericht dat landen die in de financiële problemen komen eerst uit het kapitaal van de eigen bevolking moeten putten, voordat er een aanspraak gemaakt wordt op de solidariteit van andere landen. En zo krijgt de spaardersheffing van het IMF een vervolg...

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: maandag 27 januari 2014

DNB ongeloofwaardig over Nederlands goud

Met een beroep op de Wet openbaarheid van bestuur (Wob) heeft de redactie van Citareg op 7 mei 2013 De Nederlandse Bank NV (DNB) verzocht om openbaarheid van de meest recente bewijzen over de Nederlandse goudvoorraad. Niet eventuele goudvorderingen, maar de fysieke aanwezigheid van het Nederlandse goud bij de Canadese centrale bank in Toronto, de Engelse centrale bank in Londen en bij de Federal Reserve Bank in New York. Gevraagd werd om schriftelijke verklaringen van de betreffende centrale banken als concreet bewijs. Op 2 juli 2013 liet de DNB weten het Wob-verzoek af te wijzen.

Lees verder op citareg.nl
Geplaatst op: maandag 27 januari 2014

Landen in problemen mogen belasting op bezittingen invoeren

Landen die in buitengewoon ernstige financiƫle problemen verkeren, zouden een eenmalige belasting op private bezittingen van hun burgers moeten invoeren. Dat schrijft de Duitse centrale bank in een rapport dat vandaag naar buiten werd gebracht.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 27 januari 2014

Bundesbank: heffing op privaat vermogen optie

,,In een buitengewoon geval van een dreigend faillissement van een land kan een eenmalige kapitaalheffing meer succes hebben dan de andere relevante opties'', aldus de Bundesbank. Een dergelijke heffing kan echter alleen worden opgelegd in ,,absoluut uitzonderlijke'' omstandigheden en brengt wel aanzienlijke risico's met zich mee, stelt de centrale bank.

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: maandag 27 januari 2014

Driekwart van de Belgen bezit een woning en we staan daarmee niet eens in de Europese top 5

Meer dan driekwart van alle Belgen is eigenaar van een woning, maar ons land scoort daarmee niet eens in de Europese top 5. Cijfers omtrent huiseigenaars zijn niet makkelijk te vinden en verschillen van bron tot bron en van jaar (2002 - 2013). Toch heeft Wikipedia een ranglijst samengesteld die een goede indicatie geeft van de situatie in de meeste Europese landen en de rest van de OESO.

Wat opvalt is dat de grootste Europese economie, Duitsland, ook de grootste huurmarkt heeft. Bij onze oosterburen is niet eens 1 op 2 eigenaar van een huis. Daar is voornamelijk een historische reden voor.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs