EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
31
kliks
26
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25611 tot 25615
Geplaatst op: dinsdag 26 november 2013

Wat denken 10 specialisten over de huidige aandelenmarkt?

Bubbel hier, bubbel daar, geen bubbel hier, geen bubbel daar. Vraag 12 analisten wat ze denken van de huidige aandelenmarkt en je krijgt 13 verschillende meningen. Het is dan altijd interessant om eens te horen wat de echte specialisten denken, de grote beleggers die hun strepen al lang hebben verdiend,  zoals ...

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 26 november 2013

Nog meer slecht nieuws voor de Europese arbeidsmarkt

In navolging van: Slecht nieuws voor de Europese arbeidsmarkt | De trend naar slecht betaald werk zet gestaag door in Europa.

Voor zover er al nieuwe banen gecreëerd worden volgens de cijfers en statistieken, blijken het vooral korte termijn contracten, deeltijd werk en onderbetaald werk.  We mogen het gerust sociale afbraak noemen en die wordt ook geïnstitutionaliseerd – met de fiat van de overheden.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 26 november 2013

Britse toezichthouder start onderzoek naar dagelijkse fixing goudprijs

Naar aanleiding van een wetenschappelijk artikel dat in september gepubliceerd werd start de Britse toezichthouder een onderzoek naar de manier waarop de dagelijkse fixing van de goudprijs tot stand komt in Londen. De manier waarop de goudprijs wordt vastgesteld dateert ui 1919 en zou waardevolle insider informatie verstrekken aan de banken die de dagelijkse fixing doen.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 26 november 2013

1 op 5 gezinnen komt niet rond met inkomen

Het inkomen van ruim vier op de tien gezinnen volstaat soms niet om de maand door te komen, bij één op vijf gezinnen gebeurt dat vaak of zelfs maandelijks. Dat weegt op de gemoedstoestand en de sociale relaties, zo blijkt uit een enquête over de gevolgen van de crisis die consumentenorganisatie Test-Aankoop uitvoerde bij 1.300 gezinnen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 26 november 2013

Larry Summers gelooft in de kracht van quantitative easing

Het geloof van veel Amerikanen, exclusief Larry Summers, in quantitative easing heeft een stevige deuk gekregen. Steeds meer waarnemers twijfelen eraan of de Fed erin zal slagen om de Amerikaanse economie aan voldoende snelheid zal helpen. Vooral de evolutie van de tewerkstelling wordt scherp in de gaten gehouden.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs