Nieuws / Artikelen met het woord

57267 artikelen gevonden. Artikel 25611 tot 25615
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 22 oktober 2013

Dit is dé trade voor de komende jaren,…

De Nasdaq tart alle wetten van de zwaartekracht. Niets lijkt een verdere stijging in de weg te staan. Het is precies terug 1999 waar beleggers achter alles aan holden wat naar internet rook terwijl de goud- en zilvermijnen voor dood achter gelaten werden. In 1999 was het technologiefeestje bijna gedaan en begon het goud & zilver feestje. Gaan we dit op nieuw beleven?

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 22 oktober 2013

Emerging markets maken zich op voor een stevige rally

De emerging markets staan in de startblokken voor een rally die kan duren tot het einde van dit jaar. Dat zou blijken uit een poll gehouden door de fondsbeheerders van Bank of America-Merrill Lynch.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 22 oktober 2013

Belgisch witwasonderzoek naar Bernard Tapie

Het Brusselse parket heeft een onderzoek geopend naar een verdachte geldtransfer van de bekende Franse zakenman Bernard Tapie. Dat berichten De Tijd en L'Echo vandaag.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 22 oktober 2013

Marc Faber: Fed zal QE programma verdubbelen

Marc Faber zit zelden verlegen om een praatje. De uitgever van The Gloom, Boom & Doom Report vindt dat beleggers zich überhaupt niet met de Fed tapering bezig moeten houden, en hier is waarom…

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 22 oktober 2013

Shell deelt mee in enorme olieconcessie Brazilië

Een consortium geleid door het Braziliaanse staatsoliebedrijf Petrobras heeft de vergunning gekregen voor de ontwikkeling van het grootste offshore-olieproject van Brazilië. In het consortium werkt Petrobras samen met Shell, het Franse Total en de Chinese maatschappijen Cnooc en CNPC. Dat is gisteren  bekendgemaakt.