EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
45
kliks
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25621 tot 25625 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 15 januari 2014

'AOW-leeftijd moet naar 70 jaar'

"Daarnaast moeten we nadenken over deeltijdpensioen," aldus Van der Lecq. De politieke partijen discussiëren nog over een verhoging van de AOW-leeftijd naar 66 of 67 jaar. Van der Lecq pleit zelfs voor een verhoging naar 70 jaar.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 15 januari 2014

Rabo mag naar de beurs

Rabobank Certificaten worden per 27 januari 2014 verhandelbaar aan Euronext Amsterdam. Hiermee hebben de houders van Rabobank Ledencertificaten op 14 januari op de buitengewone vergadering van ledencertificaathouders met een meerderheid van 99,79 % ingestemd. Rabobank Ledencertificaten worden voor de notering omgewisseld in Rabobank Certificaten.

Lees verder op blogspot.nl
Geplaatst op: woensdag 15 januari 2014

China stelt goudmarkt verder op

De ANZ bank en HSBC hebben eind vorig jaar toestemming gekregen om goud te importeren op de Shanghai Gold Exchange. China houdt nog stevig controle op de goudmarkt, maar wil deze langzaam maar zeker openstellen voor buitenlandse banken.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: woensdag 15 januari 2014

Economisch herstel VS: Nobelprijs winnaar gelooft er niet in

Het economisch herstel in de VS wint aan kracht, althans, als het goed is. Joseph Stiglitz, winnaar van een Nobelprijs voor de economie heeft zo zijn twijfels. Een serieus herstel is in zijn optiek onwaarschijnlijk. Vanwaar deze sombere blik?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 15 januari 2014

Column Kees de Kort | Juichen is zwaar overdreven

Vanuit de Wereldbank komen er berichten over een aantrekkende economie. Het gaat bijna richting juichen. Toch, Kees de Kort? "Nou, nou, dat lijkt mij zwaar overdreven."

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs