Nieuws / Artikelen met het woord

57876 artikelen gevonden. Artikel 25626 tot 25630
Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 7 november 2013

Vlees fors duurder in jaar tijd

De prijs van het vlees is het afgelopen jaar fors gestegen. Dat melden Het Nieuwsblad en Het Laatste Nieuws. Voor een biefstuk betaal je nu 7,2 procent meer en wie worst wil, telt 5,7 procent extra neer.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 7 november 2013

Winkeliers zijn stijgende gemeentebelastingen beu

Detailhandel Nederland roept gemeenten op de reclame- en precariobelasting onmiddellijk af te schaffen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 7 november 2013

World Gold Council wil witte vlag voor goud niet strijken

Beleggers in goud hebben het het afgelopen jaar behoorlijk lastig gehad. De aandelenmarkten stegen vrolijk verder, de goudprijs stond stevig onder druk. Wat zijn de perspectieven?

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 7 november 2013

Groene stroom wordt onbetaalbaar

De Vlaamse rekening voor zonnepanelen, windmolens en biomassacentrales stijgt voor het eerst boven 1 miljard euro. Dat leert een nieuwe studie van het Vlaamse adviesorgaan SERV. Het cijfer bewijst dat de laatste jaren de factuur van groene stroom is geëxplodeerd, zo melden Het Laatste Nieuws en De Morgen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 7 november 2013

Unizo gaat leden helpen belastingen te omzeilen

Karel Van Eetvelt, de topman van de zelfstandigenorganisatie Unizo is kwaad - even kwaad als zijn leden. De regering besliste in april om de roerende voorheffing op de liquidatiebonus -"het pensioenpotje van de zelfstandige ondernemers"- te verhogen van 10 naar 25 procent. Het gaat om de winst die de ondernemer in zijn vennootschap heeft gelaten en die hij er op het einde van zijn carrière weer uithaalt. "We gaan alles doen om deze belasting te omzeilen", zo zegt Van Eetvelt in De Standaard en Het Nieuwsblad.