EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
30
kliks
23
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
18
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25626 tot 25630 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 18 december 2013

Toenemende vraag naar zilveren munten leidt tot recordverkopen

Verschillende munthuizen stevenen dit jaar af op een recordverkoop van zilveren munten. De US Mint heeft dit jaar al meer verkocht dan in 2011, het jaar waarin de zilverprijs een record van $48 per troy ounce bereikte. Ook het Canadese en Australische munthuis verkochten dit jaar veel meer zilver dan voorgaande jaren. Ondanks de lagere zilverprijs blijft de belangstelling voor fysiek vermogen groot.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: woensdag 18 december 2013

India drukt de goudprijs

Het is natuurlijk de vraag van 1 miljoen maar ze wordt toch regelmatig gesteld: waar zal de goudprijs een bodem vinden ? Het antwoord op deze belangrijke vraag is moeilijk te geven omdat eigenlijk niemand weet welk aanbod aan goud er nog boven de markt hangt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 18 december 2013

Deze sector blijft in een positieve uptrend

Na jaren en jaren hun eigen oliesector verwaarloosd te hebben, beginnen sommige groeilanden in te zien dat ze de expertise uit de Verenigde Staten nodig hebben om hun oliesector terug nieuw leven in te blazen. De technologische revolutie in de olie- en gassector heeft de Verenigde Staten op korte termijn terug op de energiekaart gezet. Iran en Mexico willen dit huzarenstukje herhalen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 18 december 2013

Bitcoin crasht opnieuw na verbod Chinese overheid

De koers van de bitcoin heeft een stevige knauw gekregen nadat deĀ Chinese overheid de handel in de virtuele munteenheid aan banden heeft gelegd.

De koers van de bitcoin heeft een stevige knauw gekregen nadat deĀ Chinese overheid de handel in de virtuele munteenheid aan banden heeft gelegd.

Betalingen aan handelsplatformen in ruil voor bitcoins zijn vanaf nu in China verboden, meldt de Britse krant Financial Times woensdag.

De krant baseert zich op uitspraken van het hoofd van BTCChina, ā€˜s werelds grootste handelsplatform voor de bitcoin, Bobby Lee. Hij stelde dat de instantie die betalingen van klanten aan BTCChina afhandelt het niet langer toestaat dat mensen geld overmaken naar de rekening van het handelsplatform.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 18 december 2013

Op 20 jaar veranderde China van een communistisch naar het meest materialistische land ter wereld

Laurent FievetInwoners van opkomende economieƫn kennen aan zichzelf een materialistischer karakter toe en voelen ook een grotere druk om geld te verdienen dan hun tegenhangers in Noord-Amerika en Europa. Dat is de conclusie van een onderzoek van consulent Ipsos bij meer dan zestienduizend respondenten in twintig landen. Opgemerkt wordt dat in de groeimarkten materiƫle eigendom een cruciaal status-symbool is geworden om aanzien te verwerven. Dat heeft echter tot een grote druk geleid om materieel succes na te streven. De onderzoekers stelden daarnaast ook vast dat de bevolking van de verschillende landen voor zichzelf en hun familie optimistischer verwachtingen koesteren dan voor hun natie.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs