EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25631 tot 25635
Geplaatst op: donderdag 5 december 2013

Aantal faillissementen in detailhandel op recordhoogte

Na zes kwartalen van omzetkrimp begint de zwakke consumptie haar sporen achter te laten in de Nederlandse detailhandel. Het aantal faillissementen in de sector bereikte in het derde kwartaal het hoogste punt ooit gemeten.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 5 december 2013

Bitcoin, het nieuwe goud?

Goudgekkies. Ze zijn dit jaar nogal stil op de verjaardagsfeestjes. Niet zo gek, want de goudprijs is dit jaar al met meer dan een kwart gedaald. Komt niet helemaal overeen met de theorie van de goudliefhebbers. Omdat centrale banken veel geld in het systeem pompen kon het niet anders dan dat de goudprijs omhoog zou moeten blijven gaan.

Lees verder op hol.es
Geplaatst op: donderdag 5 december 2013

500.000 Europese subsidie voor een virtuele boerderij

Acht Roemenen hebben de afgelopen drie jaar in totaal een half miljoen euro aan Europese landbouwsubsidie ontvangen voor hun virtuele boerderij in het Facebook spel Farmville. Ze kregen een bedrag van €100 tot €150 voor iedere virtuele koe die ze in de wei rond lieten grazen. Drie verdachten maken bezwaar, omdat nergens duidelijk vermeld wordt dat de subsidie alleen voor fysieke koeien bestemd is.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: donderdag 5 december 2013

Jitse Groen (Thuisbezorgd.nl): 'Bitcoin gaat harder dan iDEAL'

Sinds Thuisbezorgd begin november Bitcoin als geldig betaalmiddel accepteert, vinden volgens Groen een paar honderd transacties per dag in Europa plaats (in Nederland 100), wat neerkomt op zo'n 6.000 euro omzet per maand. 'Als je beseft dat we maandelijks over de miljoen bestellingen behandelen, begrijp je dat het nog geen grote impact heeft op onze omzet. Het valt vrijwel in het niet.' Toch ziet Groen de potentie van Bitcoin. 'Als je het vergelijkt met andere betaalmogelijkheden die we geïmplementeerd hebben, zoals creditcard en iDEAL, dan gaat het met Bitcoin een stuk harder. Bij iDEAL hadden we in de eerste fase slechts tien betalingen op een dag.'

Lees verder op mt.nl
Geplaatst op: donderdag 5 december 2013

Chinese banken verbieden Bitcoin.

Chinese regulators have banned financial institutions from using Bitcoin, warning that the virtual currency could be used for illegal activities and speculation. China's central bank, the People's Bank of China, announced the decision in a  statement released Thursday, though it stopped short of banning Bitcoin altogether. Individuals are still free to use the digital currency in China, albeit at their own risk. Bitcoin prices fell in response to today's announcement,  dropping to as low as $970.62 on Thursday after trading at over $1,100 prior to the central bank's decision.

Lees verder op theverge.com

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs