Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 25636 tot 25640
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 31 oktober 2013

Hoe lang is onhoudbaar nog onhoudbaar?

Het huidige beleggerlandschap is ontzettend moeilijk in te schatten, zegt Paul Singer van Elliott Management.

Het is alsof er iets verkeerd en gevaarlijk aan de gang is maar we niet weten wat er gaat gebeuren. “QE Infinity” heeft de markten zo verstoord dat alle realiteitszin is verdwenen, zowel in het financiële systeem als in de reële economie.

Bron: koopwoningen.nl
Geplaatst: donderdag 31 oktober 2013

It's official: Het vertrouwen in de woningmarkt maakt haar comeback!

Iedereen roept het: vertrouwen in de woningmarkt komt terug!

De woningexperts en vertrouwensdeskundigen zijn er over uit: we gaan weer voorzichtig geloven in de woningmarkt! Alle indexen laten dezelfde cijfers zien. Zo is de Eigen Huis Marktindicator in oktober gestegen naar 78 punten. Dit was nog 51 punten in december 2012. De RTL Z Huizenindex steeg van 34 naar 37 punten in het derde kwartaal. Nog niet overtuigd? Ook onderzoeksinstituut OTB van de TU Delft laat in haar rapport Monitor Koopwoningmarkt weten dat de huizenmarkt - en dan vooral de koopmarkt - herstellende is.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 31 oktober 2013

Vakbonden verliezen leden

Dat maakt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) donderdag bekend. 

Eind maart 2013 telden de vakbonden samen 1,8 miljoen leden, 52 duizend minder dan een jaar eerder. Alleen onder 65-plussers nam het aantal vakbondsleden toe. Volgens het CBS komt dit onder meer doordat meer mensen na hun pensioen lid van een vakbond blijven.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 31 oktober 2013

Jeremy Siegel: Dow Jones naar 17.000 in 2014

Professor Jeremy Siegel liet aan CNBC weten dat de kans groot is dat de Dow Jones verder zal gaan op zijn elan. Er kunnen dit jaar nog enkele procenten bij en volgend jaar kan er nog eens 10 procent bij. Hij ziet daar diverse redenen voor.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 31 oktober 2013

Schuld gemeenten stijgt naar ruim 50 miljard

Dat is bijna 14 miljard euro meer dan halverwege 2007, zo meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) donderdag. De schuld stijgt al zes jaar.