EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
69
kliks
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 2566 tot 2570
Geplaatst op: woensdag 10 mei 2017

Brexit: Britse bedrijven vinden geen geschoold personeel meer

Op de Britse arbeidsmarkt is het aantal beschikbare kandidaten tot het laagste niveau in zestien maanden teruggevallen.

Op de Britse arbeidsmarkt is het aantal beschikbare kandidaten tot het laagste niveau in zestien maanden teruggevallen.

Blijkbaar heeft de keuze van Groot-Brittannië voor een brexit geleid tot een belangrijk tekort aan geschikt personeel voor een brede waaier van functies. Meer dan zestig beroepen zouden met ernstige vacature-problemen worden geconfronteerd.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 10 mei 2017

Macron wil eurozone regering en Franse schulden afschuiven op Duitsland en Nederland

Einde Nederlandse sociale zekerheid en welvaart nabij als Macron, D66 en GroenLinks hun zin krijgen – Telegraph: Macrons plannen betekenen een ‘uniforme eurozone superstaat’

Euroglobalist Macron is alleen bereid Frankrijk te ‘hervormen’ als de Duitsers en Nederlanders daar permanent voor gaan betalen.

Lees verder op XanderNieuws
Geplaatst op: woensdag 10 mei 2017

Economische groei dankzij opa en oma

De Nederlandse arbeidsmarkt is in veel opzichten de economische crisis te boven gekomen, maar er zijn nog wel wat puntjes. Bijvoorbeeld: meer langdurig werklozen. ‘Dat is het aardige van het CBS. Jarenlang werd er alleen maar vergeleken met een maand terug en een jaar terug en twee jaar terug en drie jaar terug. Want dan zat er vooruitgang in.’

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 10 mei 2017

Tweede Kamer wil dat ECB per direct geldkraan dichtdraait

De Tweede Kamer wil dat De Europese Centrale Bank (ECB) zo snel mogelijk het ruime opkoopprogramma afbouwt en vervolgens helemaal stopzet. Met die boodschap wordt ECB-president Mario Draghi woensdag ontvangen in de Tweede Kamer.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 10 mei 2017

Texas wil eigen opslagfaciliteit goud!

Steeds meer mensen ontdekken hoe fragiel ons huidige financiële systeem is. De basis, goud, is volledig losgekoppeld van de hoeveelheid geld in circulatie. Dat daar problemen van komen weet elke goedgeïnformeerde burger. Zelfs bepaalde politici beginnen het probleem nu te begrijpen.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs