EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25651 tot 25655 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 15 januari 2014

Wordt dit de Tesla van 2014?

Een jaar geleden had nog bijna niemand gehoord van Tesla Motors, het aandeel noteerde toen rond $ 30. Hoewel het bedrijf toen nog geen winst maakte, schoot het aandeel als een raket omhoog naar bijna $ 200. Na een correctie tot $ 120 zit het aandeel Tesla terug in de lift en noteert het opnieuw boven $ 160. Deze tip van 

Deze tip van Bottarelli Research kan wel eens de Tesla van 2014 worden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 15 januari 2014

Belgische voedselsituatie vierde beste ter wereld

Rundsvlees dat paardenvlees blijkt te zijn en paardenvlees dat ezelsvlees is: ondanks enkele voedselschandalen is de situatie van het Belgische voedsel één van de beste ter wereld. Voedsel is in België ook nog altijd een heel stuk goedkoper dan in het Zuiden, zo blijkt uit de "Good Enough to Eat"-index van Oxfam, waarin België in de algemene rangschikking op een vierde plaats eindigt.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 15 januari 2014

De socialist wordt liberaal: 'It's the economy stupid!'

Alain JocardDe Franse president François Hollande heeft tijdens een ontmoeting met de Franse pers de belangrijkste pijlers van zijn ‘verantwoordelijkheidspact’ bekengemaakt. De conferentie vond plaats in het Elysée en werd bijgewoond door een 600-tal journalisten. Hollande heeft het moeilijk: nooit eerder was een Franse president minder populair en tot overmaat van ramp onthulde het magazine Closer vorige week over een vermeende amoureuze relatie met een Franse actrice. Hollandes levenspartner Valérie Trierweiler moest zich na het vernemen van dat nieuws in het ziekenhuis laten opnemen.

Hollande maakte een reeks ingrijpende maatregelen bekend:

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 15 januari 2014

'Werkenden betalen meer voor minder pensioen'

Zeker een half miljoen Nederlanders betaalt dit jaar een gelijke of hogere pensioenpremie ten opzichte van 2013, terwijl hun pensioenopbouw is verlaagd.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 15 januari 2014

Stad Amsterdam investeert met Amsterdams Klimaat & Energiefonds in OrangeGas

Toyota houdt een praktijkproef met de plugin-Prius in Europa. Bij de Duitse importeur is voor dat doel een zonne-energie-tankstation geïnst...

Duurzame energie blijkt lastig op te slaan, maar dat is wel belangrijk voor de dagen dat het windstil, bewolkt of nacht is. In plaats van ...

Lees verder op energienieuws.info
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs