Nieuws / Artikelen met het woord

57289 artikelen gevonden. Artikel 25651 tot 25655
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 21 oktober 2013
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 21 oktober 2013

JP Morgan treft schikking van $13 miljard

JP Morgan betaalt een boete van $13 miljard voor het doorverkopen van slechte hypotheekleningen tussen 2005 en 2007. De bank was niet eerlijk over de risico's van deze financiële producten, waardoor veel beleggers grote verliezen hebben geleden. En dan hebben we het nog niet eens over het leed van huizenkopers, die door de crisis uit hun huis gezet werden. JP Morgan blijft oppermachtig, want ze heeft al $23 miljard opzij gezet voor toekomstige schadeclaims.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 21 oktober 2013

Maandlasten koopwoning vaker lager dan sociale huur

De Volkskrant schrijft op basis van eigen onderzoek dat de maandlasten van een koopwoning in de regio's Amsterdam, Utrecht en Rotterdam-Rijnmond steeds gunstiger worden ten opzichte van sociale huur. Vooral in Rotterdam is kopen inmiddels een stuk goedkoper. Maar los van de maandlasten moet men ook kijken naar de waarde-ontwikkeling. Gaan de huizenprijzen nog verder dalen?

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 21 oktober 2013

Hebben China en de VS een goud-deal

China's grootste private conglomeraat in grondstoffen, vastgoed en pharma "Shanghai's Hutchison Whampoa" heeft in alle stilte JP Morgan's voormalige hoofdkwartier 1 Chase Manhattan Plaza gekocht voor $ 725 miljoen. Is het toevallig dat dit gebouw de grootste goudkluis ter wereld bezit - langer dan een voetbalveld lang en zelfs beschermt tegen een nucleaire aanval?