EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25661 tot 25665 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 25 januari 2014

Peakoil in Europa: Italiaans olie- en gasverbruik daalt zeer snel

Ugo Bardi is professor aan de universiteit van Florence, hij is fysisch chemicus. Bardi houdt een weblog bij over de Grenzen aan de Groei, getiteld Cassandra’s Legacy, de erfenis van Cassandra.

Deze week schrijft Ugo Bardi over het snel dalende olie en gasverbruik in Italië. Hij gebruikt de cijfers van het BP World Energy Statistics Yearbook voor zijn veelzeggende grafieken.

Lees verder op wordpress.com
Geplaatst op: zaterdag 25 januari 2014

‘Crisis in Europa is nog niet voorbij’

Bovenstaande woorden zijn door niemand minder dan de voorzitter van de Duitse centrale bank, Jens Weidmann,  in een recent interview uitgesproken. Waar voorheen hij (en andere machthebbers) ons verzekerde dat “de crisis” voorbij  zou zijn, of toch bijna, houdt hij nu toch een slag om de arm.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 25 januari 2014

Onze obsessie met 'gelijkheid' is ongepast

Iedereen – en vooral economen en andere sociale wetenschappers – heeft het tegenwoordig over ‘ongelijkheid’ : sociale ongelijkheid, inkomensongelijkheid, globale ongelijkheid... Dat dient dringend op te houden, schrijft Samuel Brittan van de Financial Times, want in naam van de strijd tegen de ongelijkheid stellen tal van politici en academici immers desastreuze (en vaak absurde) beleidsmaatregelen voor.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zaterdag 25 januari 2014

Moody's behoudt rating Frankrijk maar is sceptisch

Het Amerikaanse kredietratingbureau Moody's behoudt de rating voor Frankrijk op Aa1, maar is sceptisch over het succes van de hervormingen van president Hollande. Dat heeft het agentschap gisteren bekendgemaakt.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 25 januari 2014

Rabobank schrapt nog eens 1.000 tot 2.000 jobs

De Nederlandse Rabobank schrapt de komende twee jaar nog eens 1.000 tot 2.000 arbeidsplaatsen. Het banenverlies vindt plaats bij de centrale organisatie in Utrecht, die de lokale kantoren ondersteunt, zo maakte de bank vandaag bekend. Bij Rabobank werken in totaal 11.500 mensen.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs