EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
32
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25666 tot 25670
Geplaatst op: dinsdag 26 november 2013

Het mysterie achter de oprichter van bitcoin

Het is een van de grootste mysteries van dit digitale tijdperk: wie of wat is Satoshi Nakamato? De Japanse naam is een alias van de oprichter van bitcoin, de virtuele munteenheid die momenteel floreert. Voorlopig is er nog maar weinig geweten over de echte identiteit van de oprichter(s).

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 26 november 2013

Waarom niemand hier belasting betaalt , behalve u

Nederland is een doorsluisland ten behoeve van de belastingplanning door multinationale ondernemingen. Dit verklaart de spilfunctie van Nederland in de wereldwijde directe buitenlandse investeringen. Het verleggen van investeringsstromen om fiscale redenen gebeurt over een netwerk van landen. Bilaterale verdragen ter voorkoming van dubbele belasting dragen bij aan de aantrekkelijkheid van routes via Nederland .

Lees verder op hol.es
Geplaatst op: maandag 25 november 2013

Een uiterst controversiële grafiek

De bulls hebben het heft stevig in handen, maar de bears weigeren de handdoek in de ring te gooien. De hierna volgende grafiek geldt als uiterst controversieel.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 25 november 2013

Pas op voor ‘s werelds angstaanjagende “Death Cross”

lange termijn volgen de beurskoersen ALTIJD de evolutie van het bbp. Hoe je het ook draait of keert, op lange termijn is de beurs nog steeds een reflectie van de economie. Dat de beurskoersen nu stijgen terwijl de economie achter blijft, heeft met andere factoren te maken, zoals het beleid van de Federal Reserve of andere centrale banken. Maar ooit komt er een moment dat dit beleid zich tegen de centrale banken keert.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 25 november 2013

Staan we voor het einde van de grondstoffensupercyclus die in 2000 begon?

Prakash MathemaVolgens de Verenigde Naties steeg de globale voedselprijsindex sinds het jaar 2000 met ruim 125 %, het onrechtstreekse gevolg van de stijgende prijzen van landbouwproducten als koffie, suiker en graan en van grondstoffen als ruwe olie en kolen. De gevolgen van deze prijsstijgingen en die van de mogelijke komende prijsdalingen zijn echter complex en onvoorspelbaar.

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs