Nieuws / Artikelen met het woord

57321 artikelen gevonden. Artikel 25686 tot 25690
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 21 oktober 2013

Maandlasten koopwoning vaker lager dan sociale huur

De Volkskrant schrijft op basis van eigen onderzoek dat de maandlasten van een koopwoning in de regio's Amsterdam, Utrecht en Rotterdam-Rijnmond steeds gunstiger worden ten opzichte van sociale huur. Vooral in Rotterdam is kopen inmiddels een stuk goedkoper. Maar los van de maandlasten moet men ook kijken naar de waarde-ontwikkeling. Gaan de huizenprijzen nog verder dalen?

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 21 oktober 2013

Hebben China en de VS een goud-deal

China's grootste private conglomeraat in grondstoffen, vastgoed en pharma "Shanghai's Hutchison Whampoa" heeft in alle stilte JP Morgan's voormalige hoofdkwartier 1 Chase Manhattan Plaza gekocht voor $ 725 miljoen. Is het toevallig dat dit gebouw de grootste goudkluis ter wereld bezit - langer dan een voetbalveld lang en zelfs beschermt tegen een nucleaire aanval?

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 21 oktober 2013

Amerikaanse schuld stijgt $ 328 miljard op 1 dag

De Amerikaanse overheidsschuld is als een raket omhoog geschoten nadat de shutdown werd opgeheven. Vorige week donderdag kwam er op 1 dag tijd $ 328 miljard bij - bij de Amerikaanse federale schuld. Dit is een nieuw record. De officiële schuld staat nu op $ 17,075 biljoen.

Bron: debitcoin.org
Geplaatst: maandag 21 oktober 2013

Bitcoin geblokkeerd door ING en BNP Paribas Fortis?

In het buitenland hebben verschillende Bitcoingerelateerde bedrijven al last gehad van onwelwillende banken. Met name Mt. Gox lijdt hieronder. Dikwijls verdedigen banken hun beleid door te zeggen de consument te willen beschermen tegen fraude of ander kwaad. Nu waardeer ik dat banken de klant eens op de eerste plaats zetten, maar vermoed ik dat de werkelijke reden angst voor Bitcoin is. Angst dat Bitcoin het huidige financiële systeem vervangt en daarmee de vette winstmarges van de banken torpedeert.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 21 oktober 2013

Groei Duitse economie versnelt komende maanden weer

De Duitse economie zal de komende maanden opnieuw steviger groeien, dankzij een verbetering bij de particuliere consumptie en een gunstiger stemming in de belangrijkste industriële sector van het land. Dat heeft de Duitse centrale bank vandaag bekendgemaakt.