Nieuws / Artikelen met het woord

58155 artikelen gevonden. Artikel 25691 tot 25695
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: woensdag 13 november 2013
Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 13 november 2013

Werknemers Akzonobel leggen werk neer

Werknemers van AkzonobelĀ in Deventer leggen aankomende vrijdag het werk neer uit onvrede over dreigend ontslag.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 13 november 2013

Analyse: Waarom de goudprijs verder zal dalen

De goudprijs is dit jaar al met 20% gezakt, maar die prijs kan nog verder omlaag. De goudprijs is namelijk gebaseerd op claims op goud en die claims zijn nu al ernstig overgewaardeerd. Tegenover iedere ounce goud van de COMEX staan 61 claims op goud. Toch hebben ze op de markt dezelfde prijs. Hoe lang is dat vol te houden?

Bron: bitcoinspot.nl
Geplaatst: woensdag 13 november 2013

Bitcoin Bulletin: Kort nieuws over Bitcoin

Zelfs als fervent Bitcoin-watcher zijn er wel eens zaken die aan je aandacht ontsnappen maar Gastblogger Koen Dil is gelukkig zo vrij geweest om een kort Bitcoin Bulletin voor ons samen te stellen. Daarin passeren onder andere de Robocoin pinautomaat en de CEO van Ebay de revue. Zien we hoe Bitcoin wordt gebruikt in de Argentijnse landbouw en leren we over Bitcoin booswichten en de grootste nachtmerrie van bankiers.

[...]

Bron: baaz.nl
Geplaatst: woensdag 13 november 2013

Belangrijke wetswijzigingen waar je zeker mee te maken krijgt

Vanaf 1 januari 2014 verandert er weer een hoop in de Nederlandse wetgeving. Nu heeft de overheid alvast een overzicht online gezet met alle wetswijzigingen waar je mogelijk mee te maken krijgt. Daar kun je terecht voor alle branchespecifieke informatie. Veranderingen die voor alle ondernemers van belang zijn, zetten we hieronder op een rij.