Nieuws / Artikelen met het woord

57876 artikelen gevonden. Artikel 25696 tot 25700
Bron: baaz.nl
Geplaatst: dinsdag 5 november 2013

Werknemer levert graag loon in om baan te behouden

Intermediair deed onderzoek onder 109.000 Nederlandse werknemers in samenwerking met Nyenrode Business Universiteit. Een derde van de ondervraagden zou drie procent aan salaris in willen leveren als zij daarmee hun baan kunnen behouden.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 5 november 2013

Vlaamse gemeenten gaan minder investeren en meer belastingen heffen

Ruim één op de drie Vlaamse gemeenten verwacht de komende jaren een stijging van de algemene belastingdruk en de helft van de gemeenten wil het personeelsbestand de komende jaren afbouwen. Dat blijkt uit een rondvraag die de Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten (VVSG) heeft gedaan bij de Vlaamse gemeenten en OCMW's.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 5 november 2013

Help, de PIIGS-landen krimpen!

Landen als Portugal, Italië, Ierland, Spanje en Griekenland kunnen maar moeilijk meekomen met de rest van Eurozone. Hun aandeel in het totale GDP van de Eurozone is sinds 2009 gestaag naar beneden gegaan. Hoe lang moeten die landen de druk van deflatie nog doorstaan?

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 5 november 2013

Renteverlaging ECB gunstig voor aandelen

Donderdag is het weer zover: de Europese centrale bank buigt zich over de huidige rentestand. Is de rente laag genoeg om de economie te stimuleren of dringt zich een nieuwe renteverlaging op? Sommige waarnemers rekenen er daadwerkelijk op dat de ECB haar basis rente zal laten zakken.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 5 november 2013

Het lot van de Verenigde Staten ligt in de handen van slechts 1 man

Slavernij werd lange tijd geleden al afgeschaft, maar de grootste slaaf van de wereld is ondertussen de Verenigde Staten. De VS is het schoothondje van Saoedi-Arabië. Als de Saoedies de Amerikaanse dollar laten vallen als handelsmunt voor hun olie, is het gedaan met de Verenigde Staten. En in Saoedi-Arabië zijn ze momenteel niet blij.