EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
69
kliks
37
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 2571 tot 2575
Geplaatst op: donderdag 4 mei 2017

China wil gebruik lokale valuta stimuleren voor Silk Road

De landen die deelnemen aan de Silk Road moeten hun eigen valuta gebruiken om grote infrastructurele projecten te financieren, aldus de gouverneur van de Chinese centrale bank, Zhou Xiaochuan. In het financiële tijdschrift China Finance schrijft hij dat landen op deze manier het wisselkoersrisico kunnen verkleinen en de financiële stabiliteit in eigen land kunnen verbeteren.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 4 mei 2017

Centrale banken kopen minder goud

Centrale banken hebben in het eerste kwartaal van dit jaar veel minder goud gekocht dan in dezelfde periode van vorig jaar, zo blijkt uit nieuwe cijfers van het World Gold Council. Kochten ze een jaar geleden nog 104,1 ton goud bij, in de eerste drie maanden van dit jaar bleef de teller staan op 'slechts' 76,3 ton.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: woensdag 3 mei 2017

Selfmade miljonair leerde beleggen met deze 5 boeken

Andrew Hallam was niet zomaar een leraar, hij was een leraar die zichzelf leerde beleggen waarmee hij een selfmade miljonair werd. Op zijn 36e was hij voor de eerste keer miljonair, op zijn 40e was hij ‘binnen’. Enkel en alleen door te sparen en te beleggen werd Andrew Hallam financieel onafhankelijk op zijn 40e. Nu kan hij heel zijn leven doen wat hij wil.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 3 mei 2017

De groeihopers en de realiteit

Grote autobouwers als General Motors (GM), Ford en Fiat Chrysler hebben hun verkopen in de Verenigde Staten afgelopen maand zien dalen. De realiteit valt weer eens zwaar tegen, concludeert BNR-macro-econoom Kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 3 mei 2017

JPMorgan Chase kiest niet voor Amsterdam bij Brexit; 10.000 banen op de tocht

Het Britse vertrek uit de Europese Unie zet alles bij elkaar naar schatting tienduizenden banen in de financiële sector van Londen op de tocht. Bij JPMorgan alleen al zullen er, volgens eerdere uitlatingen van het bedrijf, uiteindelijk mogelijk wel 4000 banen verloren gaan.

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs