EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
32
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25701 tot 25705
Geplaatst op: maandag 25 november 2013

“Is de crisis voorbij?”

Dat vraagt professor doctor René Tissen, hoogleraar economie zich af in een column op RTLZ.  Het is echter een retorische vraag die hij stelt.  In de pers wordt er nauwelijks nog aandacht besteed aan de (euro)crisis : de eerste licht positieve berichten verschijnen (behalve dan over bijvoorbeeld Nederland), zelfs over de grootste probleemlanden zoals Spanje en Griekenland.  De uitlatingen van diverse politici zijn eveneens behoorlijk rozig.  Als we nu eens met z’n allen zouden zeggen (en het maar hard genoeg zouden geloven ook) : de crisis is voorbij! Zou dat helpen?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 25 november 2013

Litecoins, de opvolger van de Bitcoin?

De Litecoin, afgekort LTC, wordt ook wel het kleine broertje van de Bitcoin, afgekort als BTC, genoemd. Een bedrag van € 20,- is op moment van schrijven gelijk aan 2,6 Litecoin OF 0,0343 Bitcoin. Het betalen van kleinere bedragen is in dit geval praktischer met Litecoins dan met Bitcoin(s).

Lees verder op mistercoin.nl
Geplaatst op: maandag 25 november 2013

'Veel werkgevers houden pensioenpremie zelf'

Bijna de helft van de werkgevers is niet van plan de pensioenpremies die per volgend jaar vrijvallen terug te geven aan de werknemer.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 25 november 2013

Bernanke niet tevreden met banengroei

Bernanke kwam, zag en betitelde afgelopen week de banengroei over oktober als ‘licht teleurstellend.’ Dat is toch opmerkelijk gezien de relatief sterke groei.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs