EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25711 tot 25715
Geplaatst op: zondag 1 december 2013

Sinds 2011 werd in 35 tankstations brandstoffraude vastgesteld

Tot begin november van dit jaar heeft Douane en Accijnzen van de federale overheidsdienst Financiën bij 954 van de 66.506 gecontroleerde autobestuurders in de tank sporen van stookolie of "rode diesel" aangetroffen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 1 december 2013

Bundesbank-president tegen nieuwe stimulering ECB

Dat zei Bundesbank-president Jens Weidmann woensdag in een interview met de Duitse krant Zeit. "Ik denk niet dat het een goed plan is om direct nog een ronde met maatregelen aan te kondigen", aldus Weidmann.

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: zondag 1 december 2013

Dijselbloem erkent: Invoering van de euro destijds ‘door de strot geramd’

Het is ‘mosterd na de maaltijd’, ‘spuit 11 die eindelijk water geeft’ en nog wat meer van die uitdrukkingen, maar het hoge woord is er dan toch EIN-DE-LIJK uit: Dijsselbloem “erkent dat de invoering van de euro destijds ernstig is onderschat”.

Lees verder op hol.es
Geplaatst op: zondag 1 december 2013

Iets meer omzet winkels VS op Black Friday

Thanksgiving en de daaropvolgende Black Friday, de dag waarop traditioneel het kerstinkopenseizoen begint, hebben Amerikaanse winkeliers iets meer omzet opgeleverd dan vorig jaar. Dat blijkt uit cijfers die marktonderzoeker ShopperTrak dit weekeinde heeft gepubliceerd.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 1 december 2013

My Social Database over Bitcoin

Kennismaken met… My Social Database

In de serie “Kennismaken met…” krijgen bedrijven die iets met Bitcoin doen de kans om zichzelf te presenteren aan de lezers van BitcoinWeb. Deze keer is het de beurt aan Mysocialdatabase.com. Thomas Slabbers, Partner binnen Mysocialdatabase.com, geeft antwoord op onze vragen over waarom zij Bitcoin zijn gaan accepteren als betaalmiddel.

Lees verder op bitcoinweb.nl

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs