EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25711 tot 25715 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 7 januari 2014

Daar komen de robots... en ze willen maar één ding: uw job

Nu bedrijven als Google en Amazon zich op de roboticasector storten, lijkt de lang voorspelde robotrevolutie eindelijk in aantocht. De mogelijkheid dat robots in de nabije toekomst steeds meer menselijke jobs zullen overnemen – met als gevolg het instorten van de economische waarde van menselijke arbeid – wordt door economen erg ernstig genomen.

Lees verder op express.be
Geplaatst op: dinsdag 7 januari 2014

De Black Hills Gold Rush

mountrushmoreMet uitzicht op de Great Plains zijn de met bossen bezaaide Black Hills in South Dakota een mooie plek om je zomervakantie door te brengen. Dit ‘eiland van bomen in een zee van gras’ – zoals door menig toeschouwer wordt beschreven – staat vooral bekend om het Mount Rushmore monument en het stadje Blackwood met de gelijknamige televisieserie. Ook vind je daar het Wind Cave National Park en monumenten zoals de Devils Tower en het Crazy Horse memorial. In 1874 werd er ook goud gevonden en dat veranderde veel voor de geschiedenis van deze omgeving en de Lakota en Cheyenne Indianen die daar oorspronkelijk woonden.

[...]

Lees verder op GoudVergelijken.nl
Geplaatst op: dinsdag 7 januari 2014

Jim Rogers: Hoe je een succesvolle tegendraadse belegger kan worden

Jim Rogers is een van de legendarische beleggers van deze wereld. Hij vergaarde fortuinen door te kopen waar iedereen verkoopt.

In een interview op de website van Casey Research legt hij uit hoe ook jij een succesvolle, tegendraadse belegger kunt worden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 7 januari 2014

Byron Wien: Bitcoin crasht dit jaar

Byron Wien, Vice Chairman bij Blackstone Advisory Services, heeft het niet zo voor Bitcoin. In zijn jaarlijkse voorspellingen ziet hij de waarde van Bitcoin in 2014 helemaal terugvallen naar $ 0. Volgens hem zal de acceptatie van Bitcoin helemaal instorten dit jaar.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 7 januari 2014

Sentiment goudmarkt zakte in december verder weg

Het sentiment in de goudmarkt is in de maand december verder weggezakt, zo blijkt uit de Gold Investor index van BullionVault. Er waren minder kopers in verhouding tot het aantal verkopers onder de BullionVault klanten. Het sentiment was het meest positief in september 2011.

Lees verder op Goudstandaard.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs