Nieuws / Artikelen met het woord

57325 artikelen gevonden. Artikel 25711 tot 25715
Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 21 oktober 2013

Huizenprijzen dalen verder in derde kwartaal

De huizenprijzen zijn in het derde kwartaal van 2013 met 4,5 procent gedaald ten opzichte van hetzelfde kwartaal vorig jaar.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 21 oktober 2013

Warren Buffett tipt deze vijf aandelen

Nieuwsgierig welke aandelen de sluwe value investor Warren Buffett ziet zitten? Wij hebben vijf aandelen voor u gevonden die de oude meester tipt als outperformer.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 21 oktober 2013

Dit is alles wat er nog rest op de financiële markten

CNN had recent een debat over de globale economie. Opvallend is dat de leiders van deze wereld allemaal geloven in een (sterk) economisch herstel. Waarop dit herstel gebaseerd is, is duidelijk uit onderstaande quote's. De wereld hangt slechts aan elkaar op basis van 1 feit: vertrouwen. Vertrouwen is het sleutelwoord in de oplossing van de crisis, maar wat sneuvelt er als eerste: de crisis of het vertrouwen - aldus Gold Silver Worlds.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 21 oktober 2013

Energiebedrijven in problemen door groene stroom

Door de opmars van groene stroom dreigen veel grote energiebedrijven in Europa in financiële problemen te geraken. Hierdoor kunnen zij niet garanderen eventuele stroomtekorten te kunnen opvangen.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 21 oktober 2013

Worden we eind mei 2014 wakker in een ander Europa? Immigratie wordt de verborgen inzet van de Europese verkiezingen

STRDe vijandelijkheid tegenover migranten die werk en sociale voordelen zoeken in de EU’s grootste economieën wordt de verborgen inzet van de Europese verkiezingen van volgend jaar. Dat blijkt uit een peiling van Harris in opdracht van de Financial Times. De krant voorspelt dat de kiezers de huidige immigratiepolitiek met een motie van wantrouwen zullen afstraffen.