Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 25716 tot 25720
Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 29 oktober 2013

Minstens 700 banen op de tocht bij La Redoute

De Franse multinational Kering Group, eigenaar van La Redoute en op zoek naar een overnemer voor het filiaal, heeft vandaag aan de vakbonden bekendgemaakt dat er waarschijnlijk meer dan 700 banen zullen sneuvelen bij de online modeboetiek.

Bron: thestorycorner.nl
Geplaatst: dinsdag 29 oktober 2013

VN Vredes missies deel 1 : Libië twee jaar na Khadafi

17 maart 2011 stemde de VN Veiligheidsraad in met de resolutie voor militair ingrijpen in Libië. Later dat jaar, 20 oktober, stierf Khadafi door een aantal schotwonden van een Libische rebel. Er moest een einde komen aan de gewelddadige onderdrukking van de dictator. Nu 2 jaar later, zou in Libië democratie moeten heersen. Maar is dat wel het geval? Hoe is nu de situatie in Libië?

[...]

Bron: GoudVergelijken.nl
Geplaatst: dinsdag 29 oktober 2013

3 redenen waarom de goudprijs zal gaan stijgen

De 3 redenen waarom de goudprijs zal gaan stijgen en nog snel ook, komen van de Amerikaanse Dailyreckoning.com (TDR), een site van notoire doemdenkers over de wereldeconomie maar die wel juist zaten met hun voorspelling in het jaar 2000.

[...]

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: dinsdag 29 oktober 2013

We overtreden de wet zonder het te weten – of is dat net de bedoeling?

Wie kent alle wetten, regels, voorschriften, verordeningen, koninklijke besluiten en reglementen van Nederland? Zelfs wetgeleerden kunnen de toevloed van elk jaar méér niet bijhouden.  Steeds nieuwe komen er bij, terwijl oude nooit afgeschaft worden – en de burger wordt verondersteld ze allemaal te kennen en na te leven! We telden ze voor u op : het zijn er precies 32.171 and counting.  Een duizelingwekkend aantal want de politiek probeert immers de maatschappij te beheersen.  En dan hebben we het nog niet eens over de bijkomende wetgeving die ons vanuit Europa overspoelt…

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 29 oktober 2013

Recordinstroom geld beleggers

Amerikaanse particuliere beleggers hebben de weg naar de beurs allang weer gevonden. De instroom aan nieuw kapitaal piekt op het hoogste niveau sinds…2000.

In de VS hebben beleggers zich niet af laten schrikken door negatieve krantenkoppen. De instroom van nieuw geld in aandelenfondsen en ETF’s bevindt zich op het hoogste niveau sinds 2000(!). Natuurlijk heeft de gemiddelde Amerikaan het wat gemakkelijker gehad dan de doorsnee Europese belegger. Immers, de VS heeft wel een aardige economische groei laten zien het afgelopen jaar, waar Europa tot voor kort nog sukkelde met een recessie. En, de VS heeft de Fed met zijn agressieve quantitative easing programma.. Reken maar dat dat ook flink heeft bijgedragen aan de stevige stijging van Wall Street, die op zijn beurt weer steeds meer beleggers lokt.