EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
33
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25716 tot 25720
Geplaatst op: zaterdag 23 november 2013

Banken, veiligheidsdiensten, oliebedrijven geilen op oorlog een econmische hitman vertelt

Wij, de economische hitmen of economische mollen, zijn de enige verantwoordelijk voor het ontstaan van het eerste globale rijk en we werken op vele verschillende manieren. De algemene manier van werken is gemakkelijk uit te leggen. We identificeren een land dat belangrijke delfstoffen heeft of energiebronnen waar Amerika om zit te springen. Ik noem als voorbeelden olie, uranium, gas en dergelijke. Om een dergelijk land in onze macht te krijgen arrangeren we een gigantische lening voor de bepaalde staat via de Wereldbank of een van de zusterorganisaties. Echter, dat geld gaat nooit naar het land zelf maar naar een Amerikaans bedrijf om daar een bepaald infrastructuur project op poten te zetten. Zoals: industri√ęle energie maatschappijen maar daar hebben in de meeste landen die rijk zijn aan grondstoffen alleen rijken iets aan zodat deze dan weer voor de karretjes van de banken worden gespannen. Meestal hebben normale mensen in deze landen niets aan de grote projecten die doorgaan maar mogen er wel aan meebetalen omdat alles wordt teruggevorderd via belastingen of belastingverhogingen. Punt is dat het land zoiets niet kan terugbetalen.

John Perkins vertelt zijn verhaal in een 9 uur durend interview!

Lees verder op hol.es
Geplaatst op: zaterdag 23 november 2013

Grote trends VS die de wereld op zijn kop zullen zetten

Wat zijn de grote trends die in de VS zullen domineren het komend jaar, en verder? En hoe be√Įnvloedt dat onze economie, levensstijl en wat is de impact op de financi√ęle markten?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 23 november 2013

Uitgaven zorg en sociale zekerheid onhoudbaar

Alle studies en voorspellingen over de ontwikkeling van onze economie wijzen er op dat ons land met het huidige beleid niet mag rekenen op een spoedig economisch herstel. Deze week kwam de Organisatie voor Economische Samenwerking (OESO) zelfs met de sombere boodschap dat de Nederlandse economie volgend jaar weer zal krimpen.

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: zaterdag 23 november 2013

De resultaten van de ‚ÄúBitcoin-enqu√™te‚ÄĚ

Ik wil even de resultaten van de "Bitcoin-enquête" met je delen. Ik heb 7.832 reacties ontvangen.

Echt tof dat iedereen hier massaal aan heeft meegewerkt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 23 november 2013

Komt er een halt aan toplonen?

n Zwitserland misschien wel, inderdaad.  Dit weekend wordt namelijk een referendum gehouden (de Zwitsers zijn daar heel sterk in, de rest van Europa mag hieraan een voorbeeld nemen) over het voorstel dat niemand in een bedrijf meer dan 12 keer mag verdienen wat de laagstbetaalde werknemer ontvangt! Dit is werkelijk uniek…  In Zwitserland is de uitslag van zulke referenda nog bindend ook.  Ze kennen daar ook de nodige schandalen in het bedrijfsleven en de bankwereld : “

Lees verder op Biflatie.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs