EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25716 tot 25720 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 7 januari 2014

Nieuwe crypto-valuta vernoemd naar Kanye West

Er verschijnt binnenkort een nieuwe alternatieve crypto-currency die vernoemd is naar rapper Kanye West. De munt is volgens de makers bestemd voor de massa, maar wat dat inhoudt blijft onduidelijk. Het wordt steeds makkelijker om alternatieve munten op de markt te brengen, met als gevolg een wildgroei aan altcoins.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 7 januari 2014

Spaanse economie accelereert, en hoe!

De Spaanse economie kruipt niet uit het dal, maar schiet daar uit in een indrukwekkend tempo. De dienstensector veert krachtig op en het economisch plaatje verbetert duidelijk.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 7 januari 2014

De bull raakt wat oververmoeid

De bull market gaat inmiddels zijn zesde jaar in. Dergelijke lange periodes zijn niet uniek, maar wel zeldzaam. Experts zien maximaal 6 procent upside voor Wall Street in 2014.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 7 januari 2014

Een op de zes kmo's door faillissement bedreigd

Een op de zes kleine en middelgrote ondernemingen in ons land riskeerde in 2012 failliet te gaan en heeft amper groeipotentieel. Dat leert het jaarlijkse kmo-rapport van de werkgeversorganisatie Unizo en het handelsinformatiekantoor Graydon, waarover De Tijd vandaag bericht.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 7 januari 2014

Nieuwe Fed-baas Yellen: kleine dame met groot IQ

Met Janet Yellen krijgt de Federal Reserve, de Amerikaanse koepel van centrale banken, voor het eerst in zijn 100-jarig bestaan een vrouw als voorzitter. Yellen geldt als een rustig en bedachtzaam bestuurder met een groot intellect en kennis van zaken. "Een kleine dame met een groot IQ", aldus een van haar collega's in het bestuur van de Fed.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs