EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25721 tot 25725 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 13 januari 2014

Column Kees de Kort | Herstel in de VS? Ik dacht het niet!

De banengroei in de VS viel behoorlijk tegen. "Maar dat is maar een maandcijfer, dus hecht daar niet te veel waarde aan", zegt Kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 13 januari 2014

Goudsentiment trekt stevig aan

Langzaam maar zeker kantelt het sentiment rond goud. Te vroeg om te juichen, maar we zien steeds meer partijen van het berenkamp overstappen naar de bulls.

Wat zal de goudprijs doen in 2014 ? Het antwoord op die vraag weten we slechts op 31 december van dit jaar en in afwachting moeten we ons tevreden stellen met de voorspellingen die een aantal waarnemers bij het begin van dit jaar hebben afgeleverd. Die voorspellingen moeten uiteraard genomen worden voor wat ze waard zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 13 januari 2014

Op weg naar een nieuwe monetaire wereldorde

De laatste keer dat een land of blok de macht had om een nieuwe monetaire wereldorde te vestigen was in 1944 met Bretton Woods. De wereld lag in duigen en de Verenigde Staten had de macht om een nieuwe monetaire hegemonie te vestigen. Deze hegemonie wankelt momenteel, maar tot op heden is er nog geen land of blok sterk genoeg om een nieuwe monetaire wereldorde te vestigen ... maar we zijn wel onderweg.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 13 januari 2014

'We staan midden in een technologische orkaan die de arbeidsmarkt brutaal hertekent en die enkel in kracht toeneemt.

In het boek ‘The Second Machine Age’ van Erik Brynjolfsson en Andrew McCafee vragen beide auteurs aan de Nederlandse schaakgrootmeester Jan Hein Donner hoe hij zich zou voorbereiden op een wedstrijd tegen een schaakcomputer zoals IBM’s Deep Blue.  Donner denkt even na en antwoordt dan ‘Ik zou liefst een hamer meebrengen’.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 13 januari 2014

Windenergie reddende engel in koud Amerika

De aanhoudende kou in Amerika heeft ervoor gezorgd dat enkele conventionele centrales offline zijn gehaald. Windenergie is cruciaal gebleken om de gestegen energievraag bij te benen.

Lees verder op duurzaambedrijfsleven.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs