Nieuws / Artikelen met het woord

57296 artikelen gevonden. Artikel 25721 tot 25725
Bron: usdebtclock.org
Geplaatst: zaterdag 19 oktober 2013
Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: zaterdag 19 oktober 2013

'Twitter gaat belasting ontwijken via Ierland en Nederland'

Twitter maakt zich op voor een beurgsgang, die mogelijk halverwege november plaats zal vinden. Als het eenmaal zo ver is, gaat Twitter mogelijk gebruik maken van de 'Double Irish' en de 'Dutch Sandwich'. Alle voorbereidingen om te voldoen aan de voorwaarden, zouden al getroffen zijn volgens de documenten.

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: zaterdag 19 oktober 2013

Nobelprijswinnaar vindt bezuinigingen fout

Dat stelt de Amerikaanse econoom Robert Shiller vrijdag tijdens een lezing in Amsterdam. Hij won eerder deze week de Nobelprijs voor Economie.

''Het bezuinigingsbeleid is een grote fout", zei Shiller tegen een omvangrijk publiek in het gebouw van De Nederlandsche Bank (DNB).

Bron: telegraaf.nl
Geplaatst: zaterdag 19 oktober 2013

Nederland krabbelt op........Onzin.

Nederland is gisteren overspoeld met gunstig economisch nieuws. Voor het eerst in jaren komen er van alle kanten steeds meer signalen dat we nu toch echt uit de crisis aan het krabbelen zijn. Het consumentenvertrouwen stijgt, het aantal banen in de detailhandel gaat de komende tijd omhoog, de hypotheekrente is de afgelopen weken gemiddeld met 0,1% gedaald en de Amsterdamse beurs sloot gisteren op bijna 386 punten, het hoogste punt van het jaar.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 19 oktober 2013

'Huis kopen is goedkoper dan sociale huur'

Mensen die nu een sociale huurwoning in de Randstad gaan huren, zijn gemiddeld duurder uit dan huizenkopers. Per vierkante meter betaalt een huurder een paar euro’s meer.