EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25726 tot 25730 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 23 januari 2014

Wat uw beleggingsfonds werkelijk doet met uw geld

Fondsbeheerders verzinnen de meest gekke namen voor hun beleggingsfondsen. Als belegger ziet u door de bomen het bos niet meer. Maar wat zijn de ware intenties achter alle mooie woorden die fondsbeheerders gebruiken?

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: donderdag 23 januari 2014

Huizenprijzen eurolanden verder omlaag

De huizenprijzen in de eurozone zijn in het derde kwartaal van vorig jaar gemiddeld met 1,3 procent gedaald ten opzichte van een jaar eerder. In vergelijking met het voorgaande kwartaal werden huizen in de eurolanden 0,6 procent duurder. Dat meldde Europees statistiekbureau Eurostat dinsdag. Mondi waarschuwt voor tegenstrijdige berichtgevingen. Ben alert op de juiste interpretatie van de cijfers.

Lees verder op mondi.nl
Geplaatst op: donderdag 23 januari 2014

Column Kees de Kort | duidelijk geen sprake van herstel

De toename van betalingsachterstanden, een toename in het aantal werklozen en dan heeft het aantal faillissementen in 2013 ook nog eens een all time high bereikt. Van een herstelverhaal is duidelijk geen sprake, zegt BNR's Kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 23 januari 2014

Toppanel van experts in Davos maakt gehakt van Europese hoera-stemming

Een toppanel van experts heeft ter gelegenheid van het World Economic Forum 2014 in Davos Europa met beide voeten terug op de grond gezet. De eurocrisis is niet voorbij en de eurozone blijft gevangen in een lagegroeival waarbij ze door China en de VS in de marge van de wereldeconomie dreigt te worden geparkeerd, luidde de conclusie van de vijf deelnemers.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 23 januari 2014

Goud is in China gewoon geld

Wellicht vormt het gegeven dat in China goud ‘gewoon’ als geld wordt beschouwd, terwijl het Westen hier duidelijk anders tegenaan kijkt, een reden voor de goudkoorts in China. Hoog tijd voor een cultuuromslag?

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs