EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25731 tot 25735 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 13 januari 2014

Ook eerder al zijn grote culturen ten onder gegaan aan gronddegradatie

Grote culturen zijn verdwenen omdat ze er niet in geslaagd zijn om de degradatie van hun gronden tegen te gaan. Ook de moderne wereld zou een dergelijk lot tegemoet kunnen gaan. Dat is de conclusie van een onderzoek van wetenschappers aan de Wits University in Zuid-Afrika. De onderzoekers merken op dat de productiviteit van vele gronden dramatisch is gedaald door erosie, verzilting of de achteruitgang van de voedingswaarde. De wetenschappers voegen er aan toe dat door de verbeterde technologie, zoals bemesting, irrigatie of het ploegen van het land, een vals gevoel van veiligheid wordt gecreëerd. Elk jaar wordt het wereldwijde landbouwalaam volgens de onderzoekers met 1 procent gedegradeerd.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 13 januari 2014

Verplicht pensioen voor ZZP'er

Er moet een basisvoorziening komen voor zzp'ers, zodat zij hetzelfde pensioen en bescherming bij arbeidsongeschiktheid krijgen als werknemers in vaste dienst. Dat bepleit de nieuwe hoogste ambtenaar van het ministerie van Economische Zaken, Maarten Camps in een interview met de Volkskrant.

Lees verder op deondernemer.nl
Geplaatst op: maandag 13 januari 2014

Ontslag door social media

Social media is niet meer weg te denken sinds de komst van Twitter en Facebook. Steeds meer mensen waaronder voornamelijk jongeren gebruiken op dagelijkse basis social media, maar is dit wel zo verstandig met het oog op een toekomstige baan? Werknemers krijgen namelijk steeds vaker ontslag door social media zoals de Telegraaf enige tijd geleden al bekend maakte.

Lees verder op vergoedingbijontslag.nl
Geplaatst op: maandag 13 januari 2014

Goldman Sachs: S&P 500 is overgewaardeerd op alle maatstaven

Afgelopen vrijdagavond kwam Goldman Sachs met een nota naar buiten dat niet veel goeds zegt over de Amerikaanse aandelen. Volgens hun analyse is de S&P 500 op alle maatstaven overgewaardeerd. Het zijn de meest pessimistische vooruitzichten in lange tijd, aldus

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 13 januari 2014

Geen tsunami van Roemenen, het begint hooguit te druppelen

Een rondgang van de Persdienst langs gemeenten waar je veel Oost Europeanen zou verwachten leert dat de aangekondigde ‘tsunami’ (PVV) van Bulgaren en Roemenen (nog) niet heeft plaatsgevonden. Sinds 1 januari kunnen inwoners van die landen zonder probleem naar Nederland komen om te werken. Maar het lijkt er op dat ze amper komen.

Lees verder op welingelichtekringen.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs