Nieuws / Artikelen met het woord

57280 artikelen gevonden. Artikel 25736 tot 25740
Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: vrijdag 18 oktober 2013

Spaanse slechte leningen lopen verder op

Dat blijkt uit cijfers die de centrale bank van Spanje vrijdag heeft gepubliceerd.

In juli stond 11,97 procent van de leningen die Spaanse banken hebben uitstaan als twijfelachtig te boek.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 18 oktober 2013

“Edelmetaalmijnen nu interessant”

Volgens Arjen Schreur van Goudbelegger.com zijn edelmetaalmijnen nu een interessante belegging. Door de prijsdaling van goud zijn ook de mijnaandelen veel goedkoper geworden. Als de goudprijs weer stijgt kunnen mijnaandelen daar volgens Schreur goed van profiteren. Maar hij ziet ook risico's in deze belegging.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 18 oktober 2013

Draghi: "Goud beschermt tegen fluctuaties in de dollar"

ECB-president Draghi heeft gezegd dat goud bescherming biedt tegen fluctuaties in de waarde van de dollar. Ook laat hij ontvallend dat het misschien toch niet zo slim was van bepaalde centrale banken om rond de eeuwwisseling goudvoorraden te verkopen...

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 18 oktober 2013

Chinese investeerders kopen Chase Manhattan wolkenkrabber

De Chinese investeringsmaatschappij Fosun International Ltd. heeft het prestigieuze One Chase Manhattan Plaza in New York gekocht. Voor $725 miljoen komt de zestig verdiepingen tellende wolkenkrabber in handen van de Chinezen. Het is tekenend voor de verschuiving van de macht van West naar Oost.

Bron: koopwoningen.nl
Geplaatst: vrijdag 18 oktober 2013

In september 30% meer woningen verkocht!

Koopwoningen nieuws : Aantal verkochte woningen in september met 30% gestegen

Aan de hand van de cijfers van het Kadaster kunnen we niet anders dan vaststellen dat de woningmarkt in ieder geval ten opzichte van vorig jaar stappen aan het maken is. Zo nam de woningverkoop in september met maar liefst 30% toe in vergelijking met vorig jaar. In totaal werden 9.289 koopwoningen van de hand gedaan. Vooral hoekwoningen deden het goed, de verkoop hiervan steeg met een duidelijke 43%. Eerder werd al bekend dat de woningverkoop in het derde kwartaal was gestegen.