Nieuws / Artikelen met het woord

58142 artikelen gevonden. Artikel 25741 tot 25745
Bron: metronieuws.nl
Geplaatst: dinsdag 12 november 2013

De Quote 500-factor

De Quote 500 is een duiventil. Op de lijst van 2012 werden maar liefst 63 nieuwkomers verwelkomd. In de editie van dit jaar zal het niet anders zijn. Hierbij een aantal vrijblijvende tips om zelf je eerste miljoen te vergaren.

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: dinsdag 12 november 2013

Vodafone investeert miljoenen in Nederland

Dat maakt Vodafone dinsdag bekend bij de presentatie van de cijfers over de eerste helft van het gebroken boekjaar van het bedrijf.

De winst daalde in de periode van april tot en met september 2013 met 4,7 procent naar 893,5 miljoen euro. De winst kreeg een grotere klap en kwam 14,4 procent lager uit om zo'n 142 miljoen euro.

Bron: thestorycorner.nl
Geplaatst: dinsdag 12 november 2013

De Jihad en de NAVO

Berichten over jongeren uit Nederland en België die gaan strijden in Syrië komen verontrustend over op het nieuws. Ze gaan strijden voor de Jihad. Ondertussen zijn er ook veel jonge soldaten gestuurd naar landen zoals Afghanistan en Mali. Eigenlijk moeten we blij zijn dat het conflict zich ergens anders plaatsvindt dan in onze achtertuin. Het gebakkelei tussen oost en west is namelijk al millennia oud.

[...]

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 12 november 2013

Goud deelt niet mee in de feestvreugde

Goed nieuws, is slechts nieuws. Althans dat gold voor het sterk meevallende banenrapport in de VS en in het verlengde daarvan een goudprijs die wederom stevig onder druk stond.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 12 november 2013

De obligatiemarkt reageert als eerste op gewijzigd renteplaatje

Het is de meeste beleggers waarschijnlijk ontgaan, maar twee gouverneurs van de Amerikaanse centrale bank hebben in de voorbije week uitspraken gedaan die tot nadenken stemmen. De opgelegde target van 6,5 procent voor de werkloosheid is te laag: de lat moet hoger gelegd worden.