Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 25756 tot 25760
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 28 oktober 2013
Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: maandag 28 oktober 2013

Bijna 1 op 4 Europeanen heeft geen spaargeld

Uit een onderzoek van ING onder 5.500 Europeanen blijkt dat bijna één op de vier geen spaargeld achter de hand heeft voor onvoorziene uitgaven of andere financiële tegenvallers. Op basis van dit soort gegevens hoeven we geen voorspoedig herstel van de economie te verwachten. De consument kan niet meer uitgeven als het geld op is.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 28 oktober 2013

Over criminele bankiers en bad banks

De Staatssecretaris voor Fraudebestrijding van België wil meer sancties voor banken die “criminele diensten” aanbieden. Hij zegt zelf grote moeite te ondervinden om fiscale fraudeurs naar rechtbanken te sturen en doelt daarmee specifiek op het recentste schandaal aldaar waarbij HSBC Private Bank in Zwitserland 2450 Belgen “geholpen” heeft de fiscus te omzeilen.  En wàs het alleen maar dat, de overheid bedriegen (de bedrieger bedriegen?), hoewel dat eigenlijk al erg genoeg is want wie steelt van de overheid steelt in feite van alle medeburgers. Maar banken in het algemeen en internationaal mispeuteren nog heel wat anders…

Bron: baaz.nl
Geplaatst: maandag 28 oktober 2013

Nederlands bedrijfsleven scoort 6.1 op ondernemerschap…

Jacqueline Zuidweg (1965) is oprichter en directeur van Zuidweg & Partners B.V én Zakenvrouw van het Jaar 2012. Elke maand schrijft zij een blog voor baaz.nl.

Nou, daar gaan mijn haren als ondernemer, en vele ondernemers met mij, toch recht van overeind staan. Nu kunnen we de onderzoeksmethode gaan aanvechten en op z’n Hollands gaan wijzen, maar beter is om te kijken hoe we dit positief kunnen veranderen.