EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25761 tot 25765 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 6 januari 2014

Tien redenen waarom 2014 beter wordt dan 2013

Het midden- en kleinbedrijf zal in 2014 een gemiddelde afzetgroei van 1 procent realiseren, voorspelt onderzoeksbureau Panteia. Voor 2013 voorzag het bureau nog een krimp van 2 procent. Ook andere economische onderzoeken wijzen op herstel. Tien redenen waarom 2014 een beter jaar voor je wordt dan 2013.

Lees verder op deadvocatenwijzer.nl
Geplaatst op: maandag 6 januari 2014

Woningverkoop in 4de kwartaal 2013 beste in vijf jaar tijd!

Meeste woningen verkocht in laatste kwartaal 2013 sinds 2008

Wat een betere manier om het jaar uit te luiden dan met de beste kwartaalcijfers in vijf jaar tijd! Cijfers van Makelaarsland laten zien dat na een desastreus eerste kwartaal 2013 uiteindelijk de eerste tekenen van herstel op de woningmarkt liet zien. In totaal werden 43.277 koopwoningen verkocht in de laatste drie maanden van 2013. Het eerste kwartaal werden er nog slechts 18.441 woningen verkocht. Een woningverkoop van meer dan 40.000 woningen in een kwartaal was niet meer voorgekomen sinds 2008.

Lees verder op koopwoningen.nl
Geplaatst op: maandag 6 januari 2014

De crisis in de eurozone is niet erg zichtbaar meer, maar is nog niet voorbij. Dat stelt de voorzitter van de Duitse centrale bank, Jens Weidmann, in een vandaag gepubliceerd interview met het Duitse tijdschrift Wirtschaftswoche.

"De eurocrisis is nog lang niet voorbij", aldus Weidmann. "Op de financiële markten is er minder van te merken dan een jaar geleden. Crisislanden hebben vooruitgang geboekt bij de afbouw van schulden en de verbetering van hun concurrentiepositie. Maar het kan nog jaren duren voordat de oorzaken van de crisis werkelijk uit de weg zijn geruimd."

Lees verder op demorgen.be
Geplaatst op: maandag 6 januari 2014

Dow Jones heeft 25 procent upside

De Dow Jones is in 2013 fors opgelopen, maar heeft nog steeds meer dan voldoende upside. Een stand van 20.000 punten is haalbaar. Lees hier waarom.

Het is dichterbij dan u denkt: een Dow Jones indexstand van 20.000 punten. Op het eerste gezicht lijkt die kaap van 20.000 nog behoorlijk ver in de toekomst te liggen. Vanaf de huidige koersniveaus zou er namelijk sprake moeten zijn van een stijging met ongeveer een kwart.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 6 januari 2014

Ontwikkelaar van Farmville geeft Bitcoin een duw in de rug

De virtuele munt Bitcoin wordt op het onlinehandelsplatform Mt.Gox opnieuw verhandeld boven de 1.000 dollar. Reden is spelletjesmaker Zynga, die aangaf bitcoinbetalingen te gaan testen.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs