Nieuws / Artikelen met het woord

57264 artikelen gevonden. Artikel 25761 tot 25765
Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: donderdag 17 oktober 2013

Detailhandel krimpt ook volgend jaar nog

Dit concludeert ABN Amro in haar Prognose Retail 2014 die donderdag is gepubliceerd.

Woonwinkels en doe-het-zelfzaken zien het tempo van de omzetdalingen afnemen. Deze trend zet volgens ABN Amro in 2014 door.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 17 oktober 2013

Shutdown kost Amerikaanse economie 24 miljard dollar

Het Amerikaanse begrotingsconflict, dat honderdduizenden Amerikaanse ambtenaren meer dan twee weken technisch werkloos maakte, gaat de economie van de Verenigde Staten 24 miljard dollar kosten. Dat stelt kredietbeoordelaar Standard & Poor's.

Bron: trouw.nl
Geplaatst: woensdag 16 oktober 2013

Akkoord over schuldenplafond VS: shutdown voorbij

Demonstranten protesteren voor het kantoor van de Republikeinse spreker van het Huis, John Boehner. Ze willen dat de government shutdown zo snel mogelijk beëindigd wordt.

urgent De Republikeinse en Democratische leiders in de Amerikaanse Senaat hebben een akkoord bereikt over de overheidsbegroting. Dit maakte Harry Reid, leider van de Democraten in de Senaat vanavond bekend. Het Amerikaanse schuldenplafond wordt tijdelijk verhoogd en de federale overheid krijgt weer geld, zo luidt de deal.

Bron: iex.nl
Geplaatst: woensdag 16 oktober 2013

América Móvil ziet af van bod op KPN

MEXICO STAD (AFN) - América Móvil zet zijn voorgenomen bod op KPN niet door. Dat meldde het Mexicaanse telecomconcern woensdag.

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: woensdag 16 oktober 2013

JPMorgan Chase schikt voor honderd miljoen dollar

Dat meldt de Amerikaanse zakenkrant The Wall Street Journal op basis van bronnen.

De toezichthouder beboet de bank  vanwege het roekeloos handelen van een medewerker in Londen die handelde in zogenoemde derivaten, een financieel product dat aan de voet stond van de wereldwijde financiële crisis.