EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
Bron: BNR.nl
30
kliks
28
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25776 tot 25780
Geplaatst op: vrijdag 22 november 2013

Fitch waardeert Rabobank af, negatief vooruitzicht

Rabobank zou volgens een bericht van de beoordelaar structureel minder winst maken dan veel branchegenoten. Ook is de waarde van het onderpand gedaald, waardoor de bank kwetsbaarder is geworden. Fitch roemt de cooperatieve structuur van de bank, maar stelt tegelijkertijd wel dat daardoor een prikkel mist om in de kosten te snijden.

Lees verder op nrc.nl
Geplaatst op: vrijdag 22 november 2013

Stadscafé De Waag over Bitcoin

In de serie “Kennismaken met…” krijgen bedrijven die iets met Bitcoin doen de kans om zichzelf te presenteren aan de lezers van BitcoinWeb. Vorige week werd deze serie gestart met Thuisbezorgd.nl in de hoofdrol. Deze keer is het de beurt aan stadscafé en proeverij De Waag, de eerste horecagelegenheid in Nederland die Bitcoins als betaalmiddel accepteerde. Hugo Overvoorde, manager van De Waag, vertelt over de lopende projecten en waarom zij zich bezig houden met Bitcoin.

Lees verder op bitcoinweb.nl
Geplaatst op: donderdag 21 november 2013

Dit is de enige manier om inflatie écht te verslaan

Iedere 8 tot 10 jaar wordt uw welvaart gehalveerd door inflatie!! Dat is schrikken als je dat leest. Gemiddeld ligt de officiële inflatie de laatste decennia tussen de 2 % en 3 %. Maar de berekening van de inflatie is al vele malen aangepast om minder officiële inflatie te hebben. Op basis van de oude, meer betrouwbare, berekeningen zou inflatie momenteel tussen de 6 % en 8 % bedragen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 21 november 2013

Particuliere beleggers als contra-indicator

Particuliere beleggers hebben de reputatie om achter de feiten aan te lopen. Herhaalt de geschiedenis zich nu particulieren weer volop geld in de aandelenmarkt stoppen?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 21 november 2013

Fitch waardeert Rabobank af

Volgens Fitch hangt de afwaardering samen met de toegenomen kwetsbaarheid van Rabobank voor de dalende waarde van onderpand en is de bank structureel minder winstgevend dan de meeste sterke branchegenoten.

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs