Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 25776 tot 25780
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 28 oktober 2013

Waarom wij rotsvast blijven geloven in goud

De consolidatiefase van de goudprijs duurt veel langer dan de meeste hadden verwacht, mezelf incluis. Dit zorgt voor het zwakste sentiment in tientallen jaren en het zorgt er ook voor dat zelfs de grootste believers beginnen twijfelen. Om deze believers terug op het juiste pad te brengen, heeft

Om deze believers terug op het juiste pad te brengen, heeft Gold Stock Bull de fundamenten nog eens op een rijtje gezet:

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 28 oktober 2013

Technologische revolutie: Internet of Things

Internet heeft de wereld al aardig op zijn kop gezet. Toch zijn we er daarmee nog lang niet. The Internet of Things gaat nog veel meer veranderen.

Internet is aardig ingeburgerd, zeker in de Westerse wereld. Wie heeft er nu (nog) geen snel internet thuis? Er voor buiten de deur hebben we uiteraard de smartphone, tablet en aanverwant speelgoed. Ook het bedrijfsleven heeft het internet omarmd, gedreven door het continue spel van zoeken naar efficiency en kostenvoordelen. Maar daarmee zijn we er nog niet: Internet of Things gaat een stap verder, een stap voorbij de laptop en de smartphone. En het wordt groot, heel groot.

Bron: blogspot.nl
Geplaatst: maandag 28 oktober 2013

Afname bedrijfskredieten

Al geruime tijd neemt de groei van de bedrijfskredietverlening van Nederlandse banken af. In september was de portefeuille met kredieten aan het Nederlandse bedrijfsleven kleiner dan in augustus. Nederlandse banken hadden in september per saldo bijna EUR 6 miljard minder bedrijfskredieten uitstaan dan in augustus. Ten opzichte van september 2012 daalde het uitstaande bedrijfskrediet met 1,3 procent.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 28 oktober 2013

Stroom bedrijven Nederland duurder dan in buurlanden

Ondernemers in Nederland betalen meer voor energie dan ondernemers in de buurlanden. Bedrijven die stroom afnemen in Nederland, zijn ongeveer een derde duurder uit dan in Duitsland.