Nieuws / Artikelen met het woord

57876 artikelen gevonden. Artikel 25781 tot 25785
Bron: telegraaf.nl
Geplaatst: zondag 3 november 2013

Hedgefons bekent schuld.

Afgelopen jaar werden diverse managers van SAC aangeklaagd en opgepakt wegens handel met voorkennis. De onderneming van miljardair Steve Cohen bereikte eerder dit jaar al een schikking van 614 miljoen dollar met beurstoezichthouder SEC vanwege handel met voorkennis door twee dochterbedrijven.

Bron: stoerejongenzzz.nl
Geplaatst: zondag 3 november 2013

Hoe rijk is Nederland nu echt ?

Hoe rijk is Nederland nu echt, want het lijkt wel alsof we meer uitgeven dan we verdienen. Maar dat is echt niet zo en we gaan bij lange na niet failliet. In 2012 wisten we met zijn allen, ondank al het gezeur over de crisis, bewoners, de overheid, de bedrijven en financiële instellingen meer dan 45 miljard Euro te sparen. Dat is ongeveer 7% van ons nationale inkomen. Met zijn allen hebben we zo’n 2,3 biljoen Euro’s!

Bron:
Geplaatst: zondag 3 november 2013

Beleggers kopen recordaantal zilveren munten bij de US Mint

US Mint stevent af op recordverkoop Silver Eagle munten

Het is zo goed als zeker dat het Amerikaanse munthuis dit jaar een recordaantal Silver Eagle munten zal verkopen. In de maand oktober werden er opnieuw meer dan 3 miljoen munten verkocht, waarmee het totaal over de eerste tien maanden van dit jaar uitkomt op 39.175.000 zilveren Eagle munten. Dat is bijna evenveel als in recordjaar 2011, toen er over het hele jaar 39.868.500 munten van 1 troy ounce verkocht werden door de US Mint.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zondag 3 november 2013
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zondag 3 november 2013

Helft Finse goudvoorraad is uitgeleend

De Finse centrale bank maakte vrij recent kenbaar dat ze een groot gedeelte van haar goudvoorraad heeft uitgeleend. De Finse goudreserve ligt niet alleen voor 95% in het buitenland, ook is nog eens bijna de helft daarvan uitgeleend aan derden. En zo groeit het aantal claims op dezelfde stapel goud...