EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
28
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Bron: BNR.nl
18
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25786 tot 25790 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 5 januari 2014

Europese Unie krijgt met Griekenland een budgetvoorzitterschap

De Griekse regering heeft voor het voorzitterschap van de Europese Unie gedurende de eerste helft van dit jaar een budget van maximum 50 miljoen euro voorzien. Dat blijft ver onder de niveaus die door de lidstaten van de Europese Unie normaal worden besteed aan de uitstraling van hun tijdelijk voorzitterschap. Het relatief beperkte budget werd onder meer mogelijk door de Europese parlementsverkiezingen in mei van dit jaar, waardoor de looptijd van het voorzitterschap gevoelig kan worden ingekort. Daarnaast heeft Griekenland, dat met zware financiële problemen wordt geconfronteerd, naar eigen zeggen echter ook een bewuste inspanning gedaan om belangrijke besparingen te realiseren.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zondag 5 januari 2014

'Eurocrisis is nog niet voorbij'

De crisis in de eurozone is niet erg zichtbaar meer, maar is nog niet voorbij.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 5 januari 2014

De week vooruit

De feestdagen zijn achter de rug, Wall Street kende een weifelende start en Europa toonde zich licht positief. Volgende week de eerste ‘normale’ week en de agenda loopt weer vol.

De financiële markten hebben een opperbest jaar achter de rug. Uit cijfers van Bloomberg blijkt dat aandelen wereldwijd het afgelopen jaar maar liefst $9.600 mrd in waarde stegen. Beurzen die niet minstens met 15 procent zijn opgelopen, zijn op één hand te tellen. Het afgelopen jaar was het jaar van de aandelen, zoveel is zeker. Obligaties leverden per saldo licht verlies op, over de snoeiharde daling van goud (en de oorzaken) is genoeg bij stilgestaan. Mocht u nog een klein half uurtje te vullen hebben, dan raden wij u van harte de schokkende ontboezemingen van de hoofdeconoom van ABN Amro, Han de Jong, aan. Een bankier die klip en klaar de waarheid vertelt over ons geld. Een kleine waarschuwing vooraf: vooral noeste spaarders zullen hier bepaald niet gelukkig mee zijn..!

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 5 januari 2014

Goudprijs 2014: Verdere daling of herstel?

De goudprijs daalde in 2013 met bijna 30%. Op 1 januari was de waarde van één troy ounce goud (31,1 gram) $1675,-.

Tijdens de afgelopen jaarwisseling noteerde de prijs van goud op $1205,- per troy ounce. De prijs van zilver daalde  in 2013 zelfs met 37%. De beide edelmetalen hebben het afgelopen jaar heel wat concurrentie van de andere beleggingsopportuniteiten gekregen. Ondanks de monetaire, financiële en economische omstandigheden, verkochten veel beleggers hun positie in edelmetaal.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 5 januari 2014

'Deutsche Bank zwaar onder vuur door Libor'

Dat stelt de Duitse financieel toezichthouder Bafin in een tussentijds rapport over het renteschandaal, meldde het Duitse tijdschrift Der Spiegel zondag.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs