Nieuws / Artikelen met het woord

57267 artikelen gevonden. Artikel 25786 tot 25790
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 16 oktober 2013

Dit doet de goudprijs als de VS default

De vraag is wat de goudprijs zal doen als de deadline van 17 oktober in Washington wordt overschreden. Krijgen we dan een echte goud koersrally, of wordt het toch een non-event?

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: woensdag 16 oktober 2013

Premie op goud in India naar $100 per troy ounce

De premie op goud is op de Indiase markt naar recordhoogte gestegen. Men is bereid om omgerekend $100 extra te betalen bovenop de wereldwijde goudprijs, een premie van ongeveer 8%. Hoe komt dat? Door importbeperkingen is het aanbod van goud sterk afgeknepen, terwijl de vraag door een goede oogst en door festivals erg hoog is. Vorige week was de premie nog maar $40 per troy ounce.

Bron: onlinepersberichtplaatsen.nl
Geplaatst: woensdag 16 oktober 2013
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 16 oktober 2013

Warren Buffett haalt vernietigend uit naar politici

Morgen is het zo ver. Politici in de VS laten het inderdaad erop aankomen, de deadline van 17 oktober is in zicht. Dit alles zeer tot ongenoegen van Warren Buffett, die vernietigend uithaalde naar Washington.

Warren Buffett behoeft geen nadere introductie. De succesvolle miljardair, value investor en oude rot in het vak is meestentijds ook nog eens de beminnelijkheid zelve. U moet van goede huize komen om het aan de stok te krijgen met het Orakel uit Omaha. En toch is dat politici in Washington nu gelukt.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 16 oktober 2013

Gevolgen schuldenplafond VS voor Nederland

Als het de politici in de Verenigde Staten niet lukt om voor donderdag de limiet van het schuldenplafond te verhogen, betekent dat op korte termijn niet zo heel veel voor de Nederlandse burger.