Nieuws / Artikelen met het woord

57875 artikelen gevonden. Artikel 25791 tot 25795
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zondag 3 november 2013

DOCU : Amerika’s Drone Oorlog

De documentaire “Unmanned” over wat Amerikaanse “drones” (onbemande aanvalsvliegtuigjes) zoals aanrichten in verre, vreemde landen is gemaakt door Jemima Khan, een vermogende Britse schrijfster en docu-maakster die maatschappelijk zeer geëngageerd is, betoogde tegen de oorlogen in Irak en Afghanistan, nog mee de borgtocht betaalde voor Wikileaks’ Julian Assange en ook haar eigen liefdadigheidsstichting leidt.  Drones worden o.a. intensief ingezet in Pakistan volgens het zogenaamde

Bron: nugeld.nl
Geplaatst: zondag 3 november 2013

'Beleggingsfondsen in trek bij particulieren'

Dat stelde De Nederlandsche Bank (DNB) donderdag op basis van eigen onderzoek.

Huishoudens zagen de waarde van hun beleggingen in aandelen, fondsen en schuldenpapier de afgelopen 3 jaar met 7 miljard euro dalen tot 88 miljard euro, aldus DNB.

Bron: Express.be
Geplaatst: zondag 3 november 2013

DSK voorspelt nachtmerriescenario voor de EU: 'We staan voor de doorbraak van de populisten'

‘De zwakke groei zal tot sociale onrust leiden, dan komt de democratie in gevaar. Niemand gelooft het mooie plaatje dat ons wordt voorgespiegeld. Niemand gelooft nog dat de Europese leiders de problemen kunnen oplossen. Het debat gaat over meer of minder besparingen, terwijl de echte inzet het concurrentievermogen is.’

Bron: blogspot.nl
Geplaatst: zondag 3 november 2013

Prepaid creditcard blijkt zo lek als een mandje

Pinnen op kosten van een ander. Dat kan met de 3V-kaart, zo ontdekte de redactie van Kassa. De 3V-kaart is bedoeld om veilig mee te betalen. Als je de kaart telefonisch opwaardeert dan blijkt het systeem peperduur en zo lek als een mandje.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 3 november 2013

Aantal Vlaamse starters met 6,4 procent gedaald tijdens eerste drie kwartalen

Het aantal starters is tijdens de eerste negen maanden van 2013 met 6,4 procent afgenomen in Vlaanderen. In Wallonië (-0,07%) en Brussel (-0,2%) bleef het aantal starters daarentegen zowat op het niveau van een jaar eerder. Dat blijkt uit cijfers van handelsinformatiekantoor B-Information die zelfstandigenorganisatie NSZ vandaag verspreidt.