EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
36
kliks
32
kliks
28
kliks
Bron: Biflatie.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25801 tot 25805
Geplaatst op: vrijdag 29 november 2013

Man gooit miljoenenfortuin aan bitcoins weg

Brit James Howell heeft een harde schijf weggegooid met daarop 7.500 bitcoins ter waarde van 7,5 miljoen dollar (ongeveer 5,5 miljoen euro). Dat meldt de omroep BBC.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 29 november 2013

Rutte ziet licht aan het einde van de tunnel… ja ja blijf uw kop maar in het zand steken!

Dit wordt per dag duidelijker, ondanks alle positie berichten in de massamedia. Hiervoor kijken we naar meerdere ontwikkelingen. Om uit deze crisis te komen moet de neerwaartse spiraal (koopkracht/prijzen/schulden) doorbroken worden. Dat kan alleen maar door hogere economische groei, inflatie en tenslotte de overheidstekorten terugbrengen naar nul. Daarna kan men pas beginnen de schulden langzaam af te bouwen tot draagbaar niveau. Een andere weg is er niet. Dit is ook het streven; groei, inflatie, afbouw schulden. Maar dit gaat niet lukken. Er zijn 5 ontwikkelingen die dit blijvend blokkeren.

Lees verder op hol.es
Geplaatst op: vrijdag 29 november 2013

Ook in november stijgt de woningverkoop met 10%!

Woningverkoop in november opnieuw gestegen met 10%!

Opnieuw lijkt de enigszins positieve trend op de woningmarkt van de laatste maanden door te zetten. Na opbeurende cijfers over de maanden augustus, september en oktober doet nu ook november van zich spreken en kunnen we volgens Makelaarsland met vertrouwen 2014 tegemoet zien. De woningverkopen namen in november met 10% toe terwijl de vraag naar woningen in vergelijking met vorig jaar zelfs met 21% toenam.

Lees verder op koopwoningen.nl
Geplaatst op: vrijdag 29 november 2013

Bitcoins zijn meer waard dan goud

De prijs van Bitcoin kwam vandaag in China voor het eerst op gelijke hoogte met de goudprijs. De virtuele munt is de afgelopen weken ongelooflijk hard in waarde gestegen en kan in China al ingewisseld worden voor een troy ounce goud. Is Bitcoin een nieuwe tulpenmanie of zien we de totstandkoming van een alternatief geldsysteem?

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 29 november 2013

Manipulatie goudprijs volledig op rekening van China

Het lot van de Amerikaanse dollar ligt in Chinese handen en is gebonden aan goud, zo staat op Silver Doctors.

China heeft 20 keer zoveel reserves als het ESF en POMO. China bespeelt de goudmarkt alsof het niets is om de prijs zo laag mogelijk te houden en zoveel mogelijk goedkoop goud in te slaan.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs