Nieuws / Artikelen met het woord

57280 artikelen gevonden. Artikel 25806 tot 25810
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 16 oktober 2013

De tweede grootste bank van Mexico ligt plat

Het systeem van Banamex, de tweede grootste bank in Mexico en een dochteronderneming van Citibank, ligt al sinds maandagmorgen plat. Klanten van de bank kunnen geen geld meer uit de muur halen, kunnen geen transacties niet meer doen,... Meer dan 27 miljoen klanten blijven al enkele dagen in het ongewisse, aldus SilverDoctors.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 16 oktober 2013

Nobelprijswinnaar waarschuwt voor nieuwe zeepbel

De toonzetting over de economie, zeker in de Eurozone, wordt langzamerhand iets positiever. Is de wereld dan eindelijk eens verlost van wat toch wel een erg hardnekkige crisis is geworden?

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 16 oktober 2013

De Nederlandse hypotheekschuld van 1996 tot 2013

De volgende grafiek op Marketupdate laat zien dat de Nederlandse hypotheekschuld nu vier keer zo groot is als in 1996. Dat terwijl de inkomens niet vier keer zo hoog zijn als toen. Door een stimulerend beleid hebben we ons diep in de schulden gewerkt en zijn huizen veel te duur geworden.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: woensdag 16 oktober 2013

De Vier Ruiters van de Apocalyps

Hoe zit het kapitalisme nu écht in mekaar? Wat zijn precies de achtergronden en de belangen? Wat zijn de grootste problemen en hoe kunnen we die oplossen? De knappe documentaire Four Horsemen van regisseur Ross Ashcroft uit 1911 is eindelijk beschikbaar op het net en wij brengen u deze dan ook.

Die Four Horsemen slaan op de 4 ruiters van de Apocalyps en de term komt uit het boek Openbaringen van het Nieuwe Testament.  Deze 4 ruiters zullen één voor één op aarde verschijnen om dood en verderf te zaaien en de mensheid te vernietigen.

Bron: huurwoningen.nl
Geplaatst: woensdag 16 oktober 2013

PvdA: verlaag tijdelijk de huur voor huurders met financiële problemen

PvdA wil huur tijdelijk verlagen voor huurders met grote schulden

Je leest het de laatste tijd wel vaker: steeds meer huurders raken financieel in de problemen en gaan gebukt onder de toenemende woonlasten. De gemeente Den Bosch luidde zelfs de noodklok over het groeiend aantal huurders dat onder de armoedegrens duikt. PVDA’er Jacques Monasch denkt huurders met schulden een oplossing te kunnen bieden. Zijn redmiddel: verlaag tijdelijk de huur voor bepaalde individuele gevallen.