Nieuws / Artikelen met het woord

57606 artikelen gevonden. Artikel 25806 tot 25810
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 25 oktober 2013

De meest correcte indicator van dit jaar zegt nu: “Verkopen!”

De NYSE McClellan Oscillator (NYMO) is een indicator die aangeeft of de aandelen op de New York Stock Exchange overkocht of oververkocht zijn. Deze indicator is dit jaar behoorlijk juist geweest, het is een van de meest accurate voorspellers. En momenteel geeft deze indicator aan dat de aandelen overkocht zijn, m.a.w. verkopen is de boodschap - aldus The Growth Stock Wire.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 25 oktober 2013

Banken verstrekken steeds minder bedrijfskrediet

Banken in Nederland verstrekken steeds minder bedrijfskredieten aan Nederlandse bedrijven. In september is er zes miljard euro minder uitgeleend vergeleken dezelfde maand in 2012, een daling van 1,3 procent.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 25 oktober 2013

Waarom stijgen die aandelenkoersen zo hard?!?

Het is de vraag die veel mensen bezighoudt als ze het economisch nieuws horen. We zitten nog steeds midden in een grote crisis, maar de aandelenmarkt lijkt zich daar maar weinig van aan te trekken. Hoe kan dat? Dat is het onderwerp in de nieuwste column van Goudstudieforum.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 25 oktober 2013

Goud: grootbanken worden bullish

Het sentiment rond goud lijkt langzaam te kantelen. De beren houden zich wat stilletjes, terwijl grootbanken als Bank of America ronduit bullish draaien. Wat wordt de volgende halte?

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 25 oktober 2013

Britse economie blijft groeien

De Britse economie is in het derde kwartaal in het sterkste tempo gegroeid sinds 2010. Dat blijkt uit een eerste schatting van het Britse statistiekbureau.