Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 25811 tot 25815
Bron: demorgen.be
Geplaatst: zaterdag 26 oktober 2013

Toploon voor hoofd daklozenopvang: 192.705 euro per jaar

Een exuberant loon voor de directrice, ondoorzichtige geldstromen en bedenkelijke reisjes. De Brusselse daklozenorganisatie Samu Social krijgt in een rapport van de Inspectie Financiën een stevige veeg uit de pan.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zaterdag 26 oktober 2013

Hoe socialistisch Frankrijk iedereen met geld haat

Frankrijk wou politieke verandering (“change”, waar hebben we dat nog gehoord?) na Nicolas Sarkozy.  Dus werd een centrum-rechts beleid ingeruild voor een socialistisch.  De kiezer beslist! Op het toneel kwam dus in 2012 ene François Hollande.  Die deed en doet precies wat van een goed socialist verwacht wordt en straft de rijken, of zij die aanzien worden als rijk, of zij die überhaupt nog wat geld hebben.  Hollande vergeet daarbij dat het net die rijken zijn, ondernemers vaak, die voor Franse jobs kunnen zorgen, maar dat lijkt minder belangrijker in zijn ogen.  Rijkdom is een misdaad en die zal bestraft worden.  Met een supertaks van 75 % bijvoorbeeld voor inkomens boven de 1 miljoen euro. 

Bron: Express.be
Geplaatst: zaterdag 26 oktober 2013

Europa's vergeten crisis: huishoudens en bedrijven zijn bedolven onder de schulden

Niet enkel de Europese overheden zitten tot over hun oren in de schulden. Ons continent puilt ook uit van de ‘zombiebedrijven’ en van de gezinnen met onhoudbare schuldenlasten.

Bron: binnenlandsbestuur.nl
Geplaatst: zaterdag 26 oktober 2013

Gemeenten zien inkomsten met miljard dalen

Financiën : Gemeenten zien inkomsten met miljard dalen

Gemeenten hebben de afgelopen drie jaar ruim 1,1 miljard euro minder gekregen van het rijk. Sociaal zwakke gemeenten ontvingen gemiddeld het meest.

Bron: zerohedge.com
Geplaatst: zaterdag 26 oktober 2013

JPMorgan schikt met FHFA voor $5,1 miljard

JPMorgan Settles With FHFA For $5.1 Billion

It's Friday afternoon, do you know where your fortress-balance-sheet bank's massive settlement deal with the government is...