Nieuws / Artikelen met het woord

57267 artikelen gevonden. Artikel 25816 tot 25820
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 15 oktober 2013

Goed nieuws: consumenten overladen met schulden mag niet van de rechter

Als een consument meer krediet heeft gekregen dan volgens de norm is toegestaan, moet de kredietverstrekker rente terugbetalen. De rechter kiest de kant van de consument, zo staat op Follow The Money. De Nederlandse kredietverstrekker Afab heeft een consument meer uitgeleend dan volgens de eigen leennorm is toegestaan en moet de rente terugbetalen over het bedrag dat boven de norm is verstrekt. Dat heeft het Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden (17 september) besloten in een vérstrekkende uitspraak.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 15 oktober 2013

Ondertussen in de VS

De VS is, voor even, weer het middelpunt van de belangstelling. De hele wereld maakt zich inmiddels ernstig zorgen over de politieke clash in Washington. Waar blijft nou die overeenkomst?

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 15 oktober 2013

12 onheilspellende waarschuwingen over wat US default zou betekenen voor de wereldeconomie

We kunnen ons bijna niets anders voorstellen dan dat de Amerikaanse politiek uit de huidige impasse zal geraken. Een default door 's werelds grootste schuldenaar kan een kettingreactie in gang brengen die we nog nooit gezien hebben. No where to hide!!

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 15 oktober 2013

Witte Huis verwerpt plan Huis van Afgevaardigden

Het Witte Huis verwerpt het nieuwe plan van de Republikeinen in het Huis van Afgevaardigden voor de verhoging van het Amerikaanse schuldenplafond. Hun plan werd vergeleken met een vraag tot 'losgeld'.