EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
54
kliks
32
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25826 tot 25830
Geplaatst op: donderdag 21 november 2013

Hier worstelt de Amerikaanse economie het meest mee

De Amerikaanse economie groeit, zij het mondjesmaat. De bottleneck ligt op een geheel ander vlak dan u vermoedelijk zult denken.

De Amerikaanse economie groeit, zij het mondjesmaat. De bottleneck ligt op een geheel ander vlak dan u vermoedelijk zult denken.

Op de IMF Research Conference gaf Larry Summers een opmerkelijke presentatie over de huidige situatie van de Amerikaanse economie. Het grootste probleem waar die Amerikaanse economie mee worstelt is iets heel anders dan we denken

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 21 november 2013

21% belasting over zilveren beleggingsmunten in 2014

Via een insider. We kunnen tot op heden onderstaand bericht nog niet bevestigen. Wordt vervolgt...

Via een insider. We kunnen tot op heden onderstaand bericht nog niet bevestigen. Wordt vervolgt...

Vanaf 1 januari 2014 worden zilveren munten hetzelfde belast als zilveren baren, namelijk met 21% BTW. Bestel dus op tijd uw zilveren munten om 21% BTW te besparen. Nu geldt nog een gunsige marge regeling waaronder deze munten verkocht worden (zo rond de 6%). Zilveren munten besteld tot 30 november 2013 kunnen nog worden ingeklaard onder de huidige margeregeling.

[...]

Lees verder op Goud-Portal.nl
Geplaatst op: woensdag 20 november 2013

Een volgende indicatie voor het einde van de Petrodollar?

Het einde van de Petrodollar zal onvermijdelijk ook leiden tot het einde van de Amerikaanse dollar - of op zijn minst tot het einde van de Amerikaanse dollar als wereldreservemunt. Als we olie niet meer (of minder) gaan verhandelen in dollars, waarom heeft de wereld dan nog zoveel dollars nodig. Het afgelopen jaar komen er steeds meer signalen dat men af wil van de dollar als handelsmunt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 20 november 2013

Klanten Rabobank mogen geen Bitcoins kopen.

Klanten van de Rabobank hebben de afgelopen twee dagen moeilijkheden ondervonden om hun geld om te zetten in Bitcoins. Veel mensen die ze wilden kopen, kregen een foutmelding te zien als ze via iDeal euro’s wilden overmaken van hun bankrekening bij de Rabobank naar de bankrekening van het wisselkantoor.

Bitcoinwisselkantoor Bitonic zei ongeveer 150 klachten van Rabo-klanten te hebben gehad dat het niet lukte om Bitcoins te kopen. Ook andere Bitcoinwisselkantoren hadden er last van. De problemen speelden sinds gistermiddag. Volgens Jouke Hofman van Bitonic werd “99 procent van de transacties geblokkeerd”. Pieterjan Goppel van BTC Next zegt dat het vooral om grotere transacties ging:

Lees verder op nrc.nl
Geplaatst op: woensdag 20 november 2013

The Assassination Market: Bitcoins inzetten op politieke huurmoorden

De website  The Assassination Market is een online marktplaats waar mensen bitcoins kunnen inzetten om een politicus te laten vermoorden. Op de dodenlijst van de website, die nu zo’n vier maanden oud is, staan onder andere NSA-president Keith Alexander, president Barack Obama en Fed-voorzitter Ben Bernanke. Die laatste is met een bounty van 124 bitcoins – zo’n 55.000 euro – tot nu toe het meest gewilde doelwit.

Lees verder op vice.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs