EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25826 tot 25830 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 2 januari 2014

Nederlandse gasvelden raken snel leeg

"Het gasgebruik gaat hard", beaamt André Faaij, hoogleraar energiewetenschappen aan de Universiteit Utrecht. Faaij, per april wetenschappelijk directeur van de Energie Academie in Groningen, vervolgt: "De afgelopen jaren is dat te wijten aan een zeer strenge winter. Die is direct zichtbaar in een veel hoger gasgebruik. Overal blijft de trend dat we zeer afhankelijk zijn van het gas en fossiele brandstoffen in het algemeen. Op middellange en lange termijn moet die rol worden overgenomen door duurzame energie. Het verbruik moet worden verminderd door grootschalige verbetering van energie-efficiency. Maar dat gaat allemaal niet hard genoeg."

Lees verder op bnr.nl
Geplaatst op: donderdag 2 januari 2014

's Werelds rijken $524 miljard rijker in 2013

De 300 rijkste mensen van de wereld zijn in 2013 gezamenlijk $524 miljard (€381 miljard) rijker geworden. In totaal bezaten de rijkaards bij het sluiten van de markt op 31 december $3,7 biljoen (€2,7 biljard). Zij profiteerden vooral van de stijging van de wereldwijde aandelenbeurzen.

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: donderdag 2 januari 2014

De NSA heeft toegang tot nagenoeg álle iPhone's.

Forbes komt vandaag met slecht nieuws: de Amerikaanse geheime dienst NSA kan op eenvoudige wijze toegang krijgen tot alle gegevens op nagenoeg alle iPhone’s wereldwijd. Gelekte documenten laten zien dat de veiligheidsdienst er tien van de tien keer in slaagt om een bepaalde iPhone te infecteren met spyware, waarmee vervolgens de contacten, de sms’jes en de locatiegegevens kunnen worden uitgelezen. Dat is even schrikken. In deze vrij technische video legt security-expert Jacob Appelbaum (wat een toepasselijke naam!) uit hoe het werkt. Of Apple er iets mee te maken heeft is vooralsnog onbekend.

Lees verder op freshgadgets.nl
Geplaatst op: donderdag 2 januari 2014

Italiaanse en Spaanse rente daalt stevig

Gunstige berichten over de Italiaanse en Spaanse industrie hebben de rente op de staatsschulden van beide landen donderdag stevig gedrukt.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 2 januari 2014

Goud maakt zich op voor nieuwe haussefase

Met goud was het in de afgelopen maanden kwaad kersen eten. Dat terwijl iedereen begrijpt dat het huidige beleid van de centrale banken uiteindelijk in inflatie moet en zal eindigen.

Met goud was het in de afgelopen maanden kwaad kersen eten. Dat terwijl iedereen begrijpt dat het huidige beleid van de centrale banken uiteindelijk in inflatie moet en zal eindigen.

De goudmarkt heeft om één of andere duistere reden echter beslist dat dit inflatiegevaar momenteel niet relevant is. Toch is goud (en bij uitbreiding de andere edele metalen) de status van safe haven kwijtgeraakt. Die status zou echter wel eens sneller dan verwacht herwonnen kunnen worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs