Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 25826 tot 25830
Bron: debitcoin.org
Geplaatst: vrijdag 25 oktober 2013

CPB: “Bitcoin niet betrouwbaar, want geen overheidsgarantie

In het Financieele Dagblad van zaterdag 19 oktober 2013 verscheen een artikel van Remco Mocking en Bas Straathof van het Centraal Planbureau (CPB) over Bitcoin. Dit artikel werd ook in zijn geheel gepubliceerd op mejudice.nl

Het artikel was overwegend positief over de mogelijkheden die Bitcoin te bieden heeft. Zoals te verwachten van een overheidsinstelling werd echter ook opgeroepen tot meer overheidsinvloed.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: vrijdag 25 oktober 2013
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: vrijdag 25 oktober 2013

Nigel Farage: De grootste euroscepticus op aarde

Nigel Farage besliste als enfant terrible/Europarlementariër het systeem van binnen uit proberen te veranderen. ‘If you can’t beat them, join them’, zal hij gedacht hebben.  Hij is leider van de United Kingdom Party UKIP en mede-voorzitter van de eurosceptische fractie binnen het Europarlement “Europa van Vrijheid en Democratie”.  By the way: zijn partij staat voor een afscheiding van Groot-Brittannië van Europa.

Bron: wijzerbeleggen.nl
Geplaatst: vrijdag 25 oktober 2013

Nieuw hefboom product van ABN = Trader

De Trader is het nieuwste Hefboomproduct van ABN AMRO en zal na een testfase volgende week live gaan.

De ABN AMRO Trader komt in het aanbod naast het bekende hefboom product Turbo (ABN/RBS) en is vergelijkbaar met de Boosters van RBS en de ING Sprinters Best variant. Dit wil zeggen dat het risico hoger en de hefboom hoger is dan een “normale” turbo en er geen restwaarde is.