EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25831 tot 25835 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 3 januari 2014

Hoe Bill Gates een slordige 16 miljard rijker werd

Bill Gates heeft de positie als de rijkste man van de wereld weer overgenomen van de Mexicaanse telecomtycoon Carlos Slim. Zijn vermogen nam vorig jaar met 15,8 miljard dollar toe tot 78,5 miljard. Omgerekend zo’n 57,5 miljard euro.

Bill, 58 inmiddels, had op alle fronten de wind mee. De koers van Microsoft, het bericht dat hij ooit oprichtte, steeg afgelopen jaar zo’n 40 procent.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: vrijdag 3 januari 2014

Geen vastgoed zeepbel in de VS

De fundamentals onder de Amerikaanse vastgoed markt zijn stevig. Daarmee is de angst voor een zeepbel overtrokken en dat is ook voor Wall Street goed nieuws.

Vormt zich in de VS. een nieuwe zeepbel in de vastgoedsector? De meningen daarover zijn verdeeld. De economen van CoreLogic, gespecialiseerd in vastgoedstatistieken, lachen de vrees voor bubbelvorming weg, voorlopig is daar geen sprake van.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 3 januari 2014

Bloomberg stak de voorbije 12 jaar 650 miljoen van zijn eigen centen in werking van de stad New York

In New York heeft Bill De Blasio, de nieuwe burgemeester van de stad, de eed afgelegd. De Blasio herhaalde nog eens dat hij de inkomensongelijkheid in de stad will aanpakken en een ‘rechtvaardiger’ New York wil. ‘Ik heb het beloofd tijdens de campagne- en ik meen het,’ zei hij ter gelegenheid van de inhuldigingsceremonie waarin hij plechtig wil ingezworen door ex-president Bill Clinton. Een opmerkelijke uitspraak omdat -zelfs indien de inkomensongelijkheid is toegenomen - het minimuminkomen en het gemiddelde inkomen van de New Yorkers het voorbije decennium enkel is toegenomen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 3 januari 2014

Vooraanstaande Chinees: De VS onderdrukt de goudprijs

De manipulatie van de goudprijs is een heet hangijzer. Er zijn er die beweren dat de goudprijs niet gemanipuleerd wordt, er zijn er die beweren dat China achter de manipulatie zit om zo goedkoop goud in te slaag, er zijn er die geloven dat de Verenigde Staten achter de manipulatie zit om de hegemonie van de dollar te bewaren en er zijn er die beweren dat iedereen in het complot zit om de welvaart uit de zakken van de bevolking te schudden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 3 januari 2014

Een feit over goudmijnaandelen dat veel beleggers nooit zullen leren

De mijnbouwindustrie is een zware industrie. Diegene die actief zijn in de business zullen dit beamen. Eerst grondstoffen vinden, dan mijnen bouwen en ten slotte de mijn operationeel houden. Ondertussen kan je nog vele problemen tegenkomen zoals grondverschuivingen, bemoeienissen van de overheid of milieubewegingen ... Maar daar is een alternatief voor: royalty bedrijven.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs