Nieuws / Artikelen met het woord

57649 artikelen gevonden. Artikel 25836 tot 25840
Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 25 oktober 2013

Franse bedrijven beloven miljoen extra banen

Het Franse bedrijfsleven heeft vrijdag beloofd de komende vijf jaar een miljoen extra banen te gaan creëren. 

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 25 oktober 2013
Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: vrijdag 25 oktober 2013

Indiërs betalen bijna 10% premie voor goud

In India betaalt men voor een troy ounce fysiek goud bijna 10% premie bovenop de wereldwijde goudprijs. Door een nieuw importquotum is het aanbod van fysiek goud schaars en kan men hogere prijzen vragen voor het gele edelmetaal. Dat terwijl de vraag naar goud in India de laatste tijd stijgt door het festivalseizoen.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: vrijdag 25 oktober 2013

Column Kees de Kort | Niets bijzonders

De euro op 1,39 euro ten opzichte van de dollar: wat moeten we daarvan vinden? "Helemaal niks", reageert BNR's Kees de Kort. "Het is de opwinding van de dag. Als je een langere termijn grafiek ziet van een paar jaar geleden, zie je dat dit helemaal niets bijzonders is. Dit hebben we al een paar keer bereikt."

Bron: citareg.nl
Geplaatst: vrijdag 25 oktober 2013

De economische oorlog van Amerika

De Amerikaanse ambassadeur in Duitsland is op het matje geroepen in Berlijn vanwege het mogelijk afluisteren van de mobiele privé-telefoon van bondskanselier Angela Merkel. Dit nieuws komt bovenop de berichten dat de VS massaal bevriende naties dag en nacht heeft afgeluisterd. Niet alleen vermeende terroristen of wie daar voor zou kunnen doorgaan, maar ook politici, bedrijven en burgers. Let wel we hebben het hier over bevriende naties en volkeren. Onder het presidentschap van Nobelprijswinnaar voor de Vrede Barack Obama wordt de wereld op grote schaal bespioneerd.