EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
60
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25846 tot 25850 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 18 december 2013

Bitcoin krijgt weer klappen

De waarde van de Bitcoin is verder getuimeld naar 330 euro nu China vandaag de handel in de virtuele munt volledig heeft stilgelegd. De grootste Chinese wisseldienst mag de Chinese yuan niet meer inruilen voor Bitcoin.

De waarde van de Bitcoin is verder getuimeld naar 330 euro nu China vandaag de handel in de virtuele munt volledig heeft stilgelegd. De grootste Chinese wisseldienst mag de Chinese yuan niet meer inruilen voor Bitcoin.

De koers gleed bij de grootste wisseldienst Mt Gox van 550 euro dinsdag naar 330 euro nu. Begin december verbood de Chinese centrale bank reeds financiële instellingen om transacties in de virtuele munt Bitcoin af te handelen. Daardoor raakte de koers ook al in een vrije val. De handel door particuliere gebruikers werd toen nog ongemoeid gelaten. Chinese gebruikers kunnen nu nog wel hun eigen bitcoins inwisselen voor de yuan. Diverse Chinese onlinebedrijven waren al gestopt met het accepteren van bitcoins.

Lees verder op emerce.nl
Geplaatst op: woensdag 18 december 2013

Topondernemer Van der Chijs positief over Bitcoin China, kritisch over BTC hippiecultuur

Paul Buitink van debitcoin.org praat met Marc van der Chijs, voormalig serie-ondernemer in China en nu managing partner bij Cross Pacific Capital Partners in Vancouver, Canada. Marc was onder meer oprichter van het Chinese equivalent van Youtube, genaamd Tudou, en is begin december door het blad Management Team uitgeroepen tot 1 van de 33 meest succesvolle Nederlandse leiders wereldwijd.

Lees verder op debitcoin.org
Geplaatst op: woensdag 18 december 2013

Meer dan 17 feiten om van achterover te vallen

Het gaat goed in de Verenigde Staten, zo goed zelfs dat ze voorspellen in een nieuw tijdperk te zitten. The Economic Collapse is het daar niet altijd mee eens. Deze keer verzamelde het .. feiten die de opmars van de Verenigde Staten enigszins in een ander daglicht plaatsen:

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 18 december 2013

Aantal slechte leningen op recordniveau in Spanje

De Spaanse financiële instellingen hadden in oktober een recordbedrag van 191 miljard euro (236 miljard dollar) aan slechte leningen in hun boeken. Dat blijkt uit cijfers die de Spaanse centrale bank vandaag bekendmaakte.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 18 december 2013

Amerikaanse economie: flexibeler dan de rest van de wereld

Enkele jaren geleden zagen de vooruitzichten voor de Amerikaanse economie er niet zo goed uit. De subprime crisis zette grote vraagtekens bij het Amerikaans groeimodel. Dat berust hoofdzakelijk op consumptie, die grotendeels wordt gefinancierd door kredieten. Deze aanpak kwam echter op losse schroeven te staan door de subprime crisis.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs