EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25846 tot 25850 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 17 januari 2014

Huizenmarkt 2014: Slim en gelukkig met een eigen huis?

Decennia lang hebben politici geroepen dat een eigen huis goud waard zou zijn. Dat de opbouw van eigen vermogen gekoppeld aan de ultieme vrijheid van kasteelheer spelen het verstandigste was dat je kon doen. Elke dag iets rijker, steeds meer overwaarde althans virtueel. Minzaam wuiven naar het gepeupel dat niet verder was gekomen dan huren.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 17 januari 2014

Ook HSBC schorst handelaar vanwege valutafraude

Na onder meer Deutsche Bank, Barclays en Royal Bank of Scotland heeft ook HSBC handelaars geschorst vanwege het frauderen met wisselkoersen. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 17 januari 2014

2 angstaanjagende grafieken voor de Amerikaanse aandelen

De geschiedenis is natuurlijk de geschiedenis en niet de toekomst. Maar beleggers zijn kuddedieren en daarom dat de geschiedenis zich niet opnieuw voordoet, maar dat het wel rijmt. Onderstaande twee grafieken signaleren dat we wel eens aan het einde van de huidige stierenmarkt zitten.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 17 januari 2014

VS confisqueert Bitcoins

De Amerikaanse overheid heeft voor 20 miljoen euro aan Bitcoins, die het in beslag heeft genomen bij de Silk Road-marktplaats, nu officieel geconfisqueerd. De Bitcoins kunnen nu bijvoorbeeld worden geveild, maar het is nog onduidelijk of dat gebeurt - zo staat op Tweakers.net.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 17 januari 2014

‘Kassa verdwijnt uit de winkels’

De technische infrastructuur van de winkels in onze winkelstraten verandert komende jaren fundamenteel. Dat gaat zo ver dat de kassafuncties minder zichtbaar wordt of zelfs helemaal verdwijnt, concluderen experts van onderzoeksgroep Shopping2020.

Lees verder op emerce.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs