Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 25846 tot 25850
Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 25 oktober 2013

Twitter wil met 70 miljoen aandelen naar de beurs

Twitter wil circa 70 miljoen aandelen naar de beurs brengen voor een prijs van 17 tot 20 dollar per stuk. Dat staat in documenten die vandaag werden ingediend bij beurstoezichthouder SEC. Het aantal aangeboden aandelen is 13 procent van het totale aandelenkapitaal.

Bron: debitcoin.org
Geplaatst: vrijdag 25 oktober 2013

Topman IBM erg optimistisch over Bitcoin

De vanuit Londen opererende Brown ziet de toekomst van decentrale digitale munteenheden erg positief in. Volgens hem zal Bitcoin bovendien méér blijken dan enkel een ruilmiddel en een betaalplatform. Het bitcoinprotocol is voor Brown een “erg gesofistikeerd, wereldwijd gedistribueerde boekhouding voor [eender welk soort van] activa”.  Bitcoin kan dienen als platform voor een toekomst vol innovatie. Zo kan het bijvoorbeeld perfect mogelijk zijn dat een bedrijf later de overdracht van haar aandelen aan een bepaalde bitcointransactie gaat vastkoppelen, om daarna de dividenden uit te keren aan om het even wie de bitcoins uit die transactie bezit.*

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 24 oktober 2013

Bel20 opnieuw boven 2.900 punten

De Brusselse beurs is vandaag met een lichte winst gesloten. De Bel20-index ging 0,32 procent hoger tot 2.905,88 punten. Van de twintig aandelen in de elitegroep eindigden er slechts zes in het rood.

Bron: demorgen.be
Geplaatst: donderdag 24 oktober 2013

Belgische werkloosheid op hoogste peil sinds januari 2011

© belga. België telde in september 449.602 werkzoekende uitkeringsgerechtigde volledig werklozen. Dat is het hoogste cijfer sinds januari 2011, zo blijkt uit gepubliceerde gegevens van de RVA. Vooral de werkloosheid onder mannen loopt sterk op.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 24 oktober 2013

De banken zitten diep in de problemen

Lang leve die prachtige democratie van de Europese Unie! Zonder enig bericht, zonder enige voorlichting of uitleg hierover wordt de Europese burger een bankenunie door de strot geduwd.

In achterkamertjes zonder journalisten is er een plan gemaakt om alle Europese banken onder het regime van de Mario Draghi te plaatsen.