EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
44
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
40
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 2586 tot 2590
Geplaatst op: woensdag 3 mei 2017

Verenigde Naties vernederen Europa: Rusland blijkt immuun voor de sancties

Het rapport van de VN gaat als een schokgolf door Europa: de Russische economie blijkt immuun voor de Westerse sancties.

Neen, geen uitspraak van een RT-journalist of een Kremlin-voorlichter, maar een rapport van VN-rapporteur Idriss Jazairy, die onderzoek voert naar de economische impact van economische sancties.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 3 mei 2017

Den Haag draait Groningske gaskraan verder dicht

De Nederlandse overheid heeft beslist om het productieplafond van Gronings gas – het grootste gasveld in Europa – verder te verlagen. Vanaf oktober 2017 moet de maandelijkse gasproductie met nog eens 10% omlaag.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 2 mei 2017

Griekse belastingdienst krijgt toegang tot bankkluisjes

In Griekenland zijn bankkluisjes niet meer veilig voor de belastingdienst, want de fiscus heeft vanaf nu de bevoegdheid kluisjes open te maken en een deel van de inhoud in beslag te nemen. Met deze extreme maatregel probeert men de belastingontduiking in het land de kop in te drukken, een probleem waardoor de Griekse overheid jaarlijks miljarden aan inkomsten misloopt.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: dinsdag 2 mei 2017

6 miljonairs delen hun beste investeringen ooit

De meeste miljonairs zijn ondernemers. Ondernemers kunnen dan ook de nuttigste tips geven over de beste investeringen die ze hebben gemaakt. Geld, tijd, visie, opofferingen, … ondernemen is veel meer dan alleen een bedrijf opstarten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 2 mei 2017

Amerikaanse groeicijfers blijven tegenvallen

De consumentenbestedingen in de VS komen maar niet op gang, zegt macro-econoom Kees De Kort. En hij begrijpt wel waarom als hij naar de koopkracht van de Amerikaanse bevolking kijkt.

Lees verder op BNR.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs