Nieuws / Artikelen met het woord

57591 artikelen gevonden. Artikel 2586 tot 2590
Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 17 februari 2017

De 10 mooiste skylines ter wereld

Pak je bucket list erbij en vul ‘m aan met deze 10 mooiste skylines ter wereld. Want deze wil je allemaal met eigen ogen zien. In willekeurige volgorde!

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 17 februari 2017

8 eigenschappen van de moderne stad in 2025

Drones zullen gebruikt worden om misdadigers op te sporen en misdaden te voorkomen. Aangestuurd door de politiediensten, zullen de drones misdadigers kunnen opsporen die juist een misdrijf gepleegd hebben. Apparaten die elektrische schokken uitdelen zullen worden ingezet om boosdoeners te neutraliseren tot de politie ter plaatse arriveert. De drones zullen ook voorzien zijn van neutraliserende, niet-dodelijke wapens, zoals geluidsinstallaties.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 17 februari 2017

Grafiek: Goudprijs kan met 20% gaan stijgen

De goudprijs wist aan het begin van 2016 goede zaken te doen door in enkele weken tijd met tientallen procenten in waarde te stijgen. Ook in het jaar 2017 is de goudprijs goed uit de startblokken gekomen. Op dit moment noteert de goudprijs alweer 6% hoger dan het jaarslot van 2016 en volgens sommige analisten ligt er meer goeds in het verschiet.

Er zijn opvallend genoeg overeenkomsten tussen het jaar 2017 en 2016. Allereerst wist de goudprijs in januari 2016 flink in waarde te stijgen. Ook destijds stond de teller na een maand handelen op 6%. Daarnaast kregen we een jaar geleden ook te maken met de situatie dat de goudprijs tijdens de tweede helft van januari te maken kreeg met een kort dipje.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 17 februari 2017

'Noorwegen stopt meer olie-inkomsten in aandelen'

Noorwegen is van plan een groter deel van het geld in het grootste soevereine fonds ter wereld uit te geven aan aandelen. 

De extra uitgaven kunnen een flinke impuls voor de wereldwijde aandelenmarkten betekenen, meldt de Financial Times donderdag.

Het land heeft zo'n 900 miljard dollar aan olie-inkomsten opgepot. Van dat geld wordt nu 60 procent belegd in aandelen, maar de centrumrechtse regering wil dat opvoeren tot 70 procent.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: vrijdag 17 februari 2017

Greenspan: Goud is ultieme wereldmunt

Goud is de ultieme wereldmunt en een goede verzekering van je vermogen. Dat zei Alan Greenspan in een openhartig interview met de World Gold Council. Hij verwacht dat een oplopende inflatie zich uiteindelijk zal vertalen naar een hogere goudprijs.