EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
74
kliks
36
kliks
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
33
kliks
33
kliks
Bron: Biflatie.nl
33
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25851 tot 25855 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 28 november 2013

Nederland bespaart zelfs op vakanties

Dat de crisis voorbij is, of toch bijna, of zo goed als, althans volgens nogal wat officiële stemmen in binnen- en buitenland, zullen we maar met een korrel… of een kilo zout nemen zeker. Want wat voor elke werkende mens dé gebeurtenis van het jaar is, dat waar hij en zijn reikhalzend naar uitkijken telkens – met vakantie gaan – wordt althans voor steeds meer Nederlanders ook al te duur.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 28 november 2013

Goldman Sachs: banen VS van prima kwaliteit

De banengroei in de VS viel vorige maand sterk mee. Alleen blijft er kritiek op de kwaliteit van de banen. Niet terecht volgens Goldman Sachs die daarmee de mythe dat er slechts sprake is van pulpbanen ontzenuwt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 28 november 2013

Wil Venezuela goud ruilen voor dollars?

Venezuela heeft een tekort aan dollars en daarom is de inflatie behoorlijk uit de hand gelopen. In oktober stegen de prijzen op jaarbasis met meer dan 50%. Goldman Sachs en Bank of America reiken Venezuela de helpende hand toe, zo lang ze maar wat goud als onderpand in willen leggen. Maar zit Venezuela daar wel op te wachten?

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: donderdag 28 november 2013

Vrees voor sociale dumping in luchtvaartsector

De centrales luchtvaart van het ABVV zijn ongerust over de gevolgen van de komst van de Ierse lagekostenluchtvaartmaatschappij Ryanair naar Brussels Airport. Ze vrezen met name opnieuw sociale dumping in de luchtvaartsector, zo melden ze in een persbericht.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 28 november 2013

Griekenland zal in 2014 nieuwe financiële steun nodig hebben.

© reuters. Griekenland zal in 2014 voor het zevende jaar op rij in recessie blijven en zal waarschijnlijk nieuwe financiële steun nodig hebben. Dat stelt de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) vandaag, die zo eerdere berichten van de Griekse regering tegenspreekt dat de economie van het Zuid-Europese land opnieuw zou groeien. Griekenland heeft volgens de OESO wel ruime mogelijkheden om de concurrentiekracht van zijn economie te verbeteren.

Lees verder op demorgen.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs