Nieuws / Artikelen met het woord

57852 artikelen gevonden. Artikel 25851 tot 25855
Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 31 oktober 2013

'Nationale Hypotheek Garantie wordt stuk duurder'

Het afsluiten van een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) wordt een stuk duurder. In plaats van 0,85 procent wordt straks 1 procent van het hypotheekbedrag in rekening gebracht. 

Bron: cfd-handel.nl
Geplaatst: donderdag 31 oktober 2013

Goud met een laagje suiker

Dit is een nogal vreemde titel, dat geef ik onmiddellijk toe. Toch is het minder vreemd dan het op het eerste gezicht lijkt. Het slaat namelijk op de relatie tussen de suikerprijs en de goudprijs. In een artikel over de huidige situatie op de goudmarkt schrijft de Amerikaanse analist Stuart Thomson van Gracelandupdates.com dat het verloop van de suikerprijs een goede indicator is voor het toekomstige verloop van de goudprijs.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 31 oktober 2013

Seculaire Bull Market bevindt zich pas middenin de cyclus

Wie denkt dat de financiële markten hun top wel bereikt hebben, kan beter even verder lezen. U weet, feestjes zijn leuk, behalve als u daar niet aanwezig bent.

In de VS is Liz Ann Sonders van Charles Schwab een bekende dame. Ze is om de haverklap te gast op tv zoals onlangs nog op het Rocktoberfest bij een VIP Roundtable waar ze in discussie ging met Sallie Krawcheck van 85 Broads en Ray Nolte van SkyBridge Capital.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 31 oktober 2013

Zilver klaar voor een stijging van 400 %

De zilverprijs kan zo'n 400 procent stijgen vanaf dit niveau. Op zich is dit moeilijk te geloven voor een activa dat dit jaar 30 procent van zijn waarde heeft verloren. Maar de zilverprijs zit in dezelfde situatie met veel gelijkenissen zoals eind 2008,... waarna de zilverprijs een stijging van 400 procent kon voorleggen.

Bron: bnr.nl
Geplaatst: donderdag 31 oktober 2013

Werkloosheid eurozone stijgt verder

De werkloosheid in de eurozone is in augustus en september verder opgelopen. De werkloosheid in de eurolanden kwam in september uit op gemiddeld 12,2 procent van de beroepsbevolking.