Nieuws / Artikelen met het woord

58207 artikelen gevonden. Artikel 25856 tot 25860
Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 10 november 2013

Gewezen topman Fed sceptisch over toekomst euro

Alan Greenspan, de voormalige topman van de Amerikaanse centrale bank, toont zich in een interview met het Duitse 'Welt am Sonntag' sceptisch over de toekomst van de euro. "De euro is enkel met een politieke unie te redden", aldus Greenspan.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 10 november 2013

Beursgang Twitter verloopt beter dan die van Facebook

Twee dagen nadat Twitter naar de beurs ging, is duidelijk de beursgang van de microbloggingdienst beter is verlopen dan die van Facebook. De koers van Facebook daalde sterk na de beursgang, maar bij Twitter gebeurde dat niet. Dat staat te lezen op de website tweakers.net.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 9 november 2013

Gratis beurstips van Beurs.com

Het is weer een verlengd weekend. Het geeft je dan ook een veel de tijd om onze tips te bekijken, te beoordelen en u meer te informeren over de beste tips naar uw vermogen. Beurs.com komt elke dag met gratis tips om je portefeuille te beheren. Dit is een niet te missen schat aan waardevolle, gratis informatie voor iedere belegger. In dit artikel hebben we de volgende 16 gratis tips voor je samengevat.

Bron: welingelichtekringen.nl
Geplaatst: zaterdag 9 november 2013

Probleem: de Nederlandse lonen zijn te laag

De lonen zijn in ons land lager dan in vergelijkbare landen. Dat klinkt goed, vanwege de voordelen die het heeft bij het concurreren met die andere landen, maar het is niet goed. Door die te lage lonen hebben werknemers te weinig te besteden, waar door de economie stagneert.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 9 november 2013

Duitse partijen raken het eens over een Europese bankenunie

De christendemocratische CDU/CSU van bondskanselier Angela Merkel en de sociaaldemocratische SPD hebben overeenstemming bereikt over de contouren van een Europese bankenunie. Dat hebben bronnen die betrokken zijn bij de coalitiebesprekingen gezegd tegen persbureau Reuters.