Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 25856 tot 25860
Bron: volkskrant.nl
Geplaatst: donderdag 24 oktober 2013

Nederlandse hackers opgepakt voor plunderen bankrekeningen

Schade bedraagt mogelijk 1 miljoen euro © anp. UPDATE Vier Nederlandse hackers zijn aangehouden op verdenking van het plunderen van bankrekeningen. De schade is mogelijk 1 miljoen euro.

Dat meldt het Openbaar Ministerie vandaag. De verdachten, vier mannen, zijn afkomstig uit Alkmaar, Haarlem, Woubrugge en Roden. Ze worden verdacht van betrokkenheid bij de grootschalige, digitale fraude en witwaszaak.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 24 oktober 2013

Dit is waarom zilver nog hele hoge toppen zal scheren

In 2008 werd de zilvermarkt in een rechte lijn naar beneden gebracht, waarna de prijs weer sterk opveerde. Volgens SRSRocco Report hebben de (centrale) banken hieruit geleerd en hebben ze de laatste 2 jaar de prijs voor edelmetalen geleidelijk aan laten zakken met de (voorlopige) apotheose in april en juni van dit jaar waardoor zelfs de doorwinterde goud- en zilverliefhebber begon te twijfelen.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 24 oktober 2013

Op de vlucht voor schulden

Al 64.000 Nederlanders zoek! Ze zijn onvindbaar voor de belastingdienst, voor hun schuldeisers in het algemeen en dit aantal is een verdubbeling tegenover 2007.  “Mensen komen in de financiële problemen door de economische omstandigheden. We zien dat er een relatie is tussen het aantal mensen dat onbereikbaar is en de financiële problemen”.

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 24 oktober 2013

1 op 2 werknemers in de Amerikaanse fastfoodindustrie krijgt ook nog eens een uitkering en dat is niet eens slecht

Een nieuwe studie van het Berkeley Labor Center (PDF) toont aan dat 52% van alle werknemers in de Amerikaanse fastfoodindustrie ook nog eens beroep moet doen op financiële steun van de overheid (het nationale gemiddelde is 25%), met een totale jaarlijkse kost voor de belastingbetaler van zeven miljard dollar.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 24 oktober 2013

Belgische werkloosheid op hoogste peil sinds januari 2011

België telde in september 449.602 werkzoekende uitkeringsgerechtigde volledig werklozen. Dat is het hoogste cijfer sinds januari 2011, zo blijkt uit gepubliceerde gegevens van de RVA. Vooral de werkloosheid onder mannen loopt sterk op.