Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 25886 tot 25890
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 24 oktober 2013

Het laatste stukje van de puzzel valt op zijn plaats in de goudmarkt

2013 zal het jaar worden dat de vraag naar fysiek goud in China explodeerde en het jaar dat het fysieke goud uit de goud-ETF's verdween. Tot recent kon men alleen maar gissen dat er een verband was tussen beide, maar David Franklin van Sprott Asset Management heeft de nodige bewijzen verzameld.

Bron: volkskrant.nl
Geplaatst: donderdag 24 oktober 2013

Recordaantal wanbetalers zorg

© anp. Een recordaantal mensen staat onder curatele omdat ze hun zorgpremie niet hebben betaald. Dit blijkt uit stukken van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, meldt het AD.

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 24 oktober 2013

Terwijl iedereen over de elektrische wagen spreekt, boekt de e-fiets fenomenale successen

In het Westen slorpen elektrische wagens bijna alle aandacht op van milieubewuste journalisten en beleidsmakers, maar toch blijven consumenten eerder terughoudend. Ondertussen zijn het de elektrische fietsen of e-bikes die in de ganse wereld de doorbraak forceren- op Amerika na.

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 24 oktober 2013

Draghi opent doos van Pandora: 'Sommige banken moeten de stresstest falen'

Pandora's BoxSomige banken zullen niet slagen voor de stresstest waaraan ze binnenkort worden onderworpen. Dat heeft Mario Draghi, de voorzitter van de Europese Centrale Bank, gezegd in een interview met Bloomberg Television. “Als ze moeten zakken, dan zullen ze zakken. Daar bestaat geen twijfel over”, aldus Draghi, die daar aan toevoegde dat niet enkel de geloofwaardigheid van het onderzoek op het spel staat, maar ook liet uitschijnen dat dit evenzeer voor de ECB zelf geldt.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 24 oktober 2013

Noodlijdende gemeenten verhogen belastingen

Negentien Vlaamse gemeenten hebben hun belastingen dit jaar verhoogd. Volgens de Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten (VVSG) is dat het topje van de ijsberg en volgen er in 2014 nog veel meer belastingverhogingen. De organisatie vreest ook voor 15.000 lokale jobs. Dat schrijft De Morgen vandaag.