EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25891 tot 25895 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 27 december 2013

Goud zal stevig herstellen

Zijn er nog goud bulls? Hoewel iedereen tegenwoordig probeert mee te huilen met de wolven zijn er nog wel degelijk fondsbeheerders en waarnemers die geloven dat de bull case voor goud nog steeds ongeschonden is.

Jim Iuorio, managing director van TJM Institutional Services, is zo’n believer, hij is er 100 procent zeker van dat de goudprijs zal herstellen. Van alle negatieve commentaren over goud ligt hij niet wakker: Iuorio probeert altijd verder te kijken dan zijn neus lang is.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 27 december 2013

Koers Bitcoin volgt maanstand

Het lijkt er op dat de koers van de Bitcoin de maanstand volgt

Lees verder op bitcoinkoers.org
Geplaatst op: vrijdag 27 december 2013

Paniekindicator VIX op ultralaag niveau

De VIX (Volatiliy Index), ook wel paniekindicator genoemd, noteert momenteel op een zeer laag niveau van rond de 12. De VIX is een index die de impliciete volatiliteit van S&P 500 opties meet. Vuistregel is: als de VIX stijgt, dan prijzen de optiehandelaren toenemende volatiliteit (beweeglijkheid) en onzekerheid in, wat tot stijgende optieprijzen leidt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 27 december 2013

Het jaar van: Bitcoin

Geen fenomeen heeft dit jaar zoveel de aandacht getrokken als de virtuele munt Bitcoin. De koers steeg tot grote hoogten, maar leek net zo snel te verdampen als de handel in zeventiende eeuwse tulpenbollen.

De virtuele munt verdween afgelopen jaar nauwelijks uit het nieuws, maar dat kwam vooral door de opgwonden koers. Na de Cyprus-crisis kwam er een ware vlucht naar bitcoins op gang. In januari kostte een Bitcoin ongeveer vijftien dollar. Op 11 april was dat al 179 dollar, wat de waarde in circulatie op twee miljard dollar bracht. Daarna was er geen houden meer aan. Heel even tipte de koers aan twaalfhonderd dollar.

Lees verder op emerce.nl
Geplaatst op: vrijdag 27 december 2013

Aantal werklozen in november met 7,5 procent toegenomen tegenover jaar eerder

Afgelopen maand november waren er in België 443.736 werkzoekende uitkeringsgerechtigde volledig werklozen, of 7,5 procent meer dan tijdens dezelfde maand in 2012. Dat blijkt vandaag uit cijfers van de RVA. De stijging was het grootst in Vlaanderen, al telt Wallonië nog steeds de meeste werklozen.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs