Nieuws / Artikelen met het woord

57289 artikelen gevonden. Artikel 25891 tot 25895
Bron:
Geplaatst: maandag 14 oktober 2013

Waarom we iedereen gratis geld moeten geven

Als je mensen zomaar geld geeft dan doen ze niks meer, denken we vaak. Maar een berg aan wetenschappelijk onderzoek wijst inmiddels het tegendeel uit: gratis geld helpt. Het is tijd voor een radicale hervorming van de verzorgingsstaat.

De efficiëntste manier om geld te besteden aan daklozen is het ze gewoon geven. Foto: Getty Images

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 14 oktober 2013

Chinese media roept op tot een Nieuwe Wereldorde…zonder de VS! (deel 1)

Het kleine deel van de westerse intelligentsia dat echt weet hoe de zaken er voor staan op het gebied van internationale politiek verwacht dat China’s goudhonger (grootste producent ter wereld en dit jaar ook grootste consument) uiteindelijk zal resulteren in een yuan/renminbi die door goud gedekt zal zijn.  En aldus de USD gaan vervangen als wereldreservemunt.  Nou, laat dit nu precies bevestigd worden door een journalist van het prominente Chinese Xinhua News Agency, “an important information organ of the central government”!

Bron: BNR.nl
Geplaatst: maandag 14 oktober 2013
Bron: prizewize.nl
Geplaatst: maandag 14 oktober 2013

Energierekening zorg voor 1 op 5 huishoudens

14 oktober 2013 - Ongeveer 1 op de 5 huishoudens maakt zich zorgen over de hoogte van hun energierekening. Dat blijkt uit onderzoek in opdracht van voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal. Daarnaast weet bijna de helft van de ondervraagden niet of ze jaarlijks geld moeten bijbetalen of terugkrijgen.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 14 oktober 2013

China en Vietnam werken aan valutaswap

China bouwt verschillende valutaswaps om haar afhankelijkheid van de dollar te verkleinen en tegelijkertijd het gebruik van de eigen munt aan te moedigen. Vorige week sloot de Chinese centrale bank nog een belangrijke valutaswap met de ECB en nu zoekt de supermacht ook toenadering tot Vietnam. De twee Aziatische landen willen op verschillende vlakken de samenwerking bevorderen.