EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25901 tot 25905 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 7 januari 2014

Zilver staat voor een immense short squeeze

Na een dramatisch jaar 2013 staat de zilverprijs voor een immense heropleving in 2014 door middel van een enorme short squeeze, zo staat op Silver Doctors.

Het aantal speculanten dat gokt op een verder prijsdaling van de zilverprijs bereikte een nieuw hoogtepunt vorige maand en er zijn nog steeds geen indicaties dat dit afgebouwd zal worden. Als de zilverprijs stilaan begint te stijgen, zal er een enorme short squeeze ontstaan.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 7 januari 2014

Aantal kortdurende WW-uitkeringen sterk gestegen

Het aantal kortdurende WW-uitkeringen is de afgelopen jaren sterk gestegen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 7 januari 2014

Bitcoin in India weer OK

Following a press conference organised by Bitcoins Alliance India, Unocoin,  one of the largest Bitcoin exchanges in India has been given the green light allowing users to continue accessing their accounts as of today (6th of January 2014) with regular trading commencing on the 8th January.

Lees verder op coinspectator.com
Geplaatst op: dinsdag 7 januari 2014

Angst voor hyperinflatie neemt steeds verder af

De angst voor hyperinflatie is de laatste twee decennia steeds verder afgenomen, ondanks de enorme schuldenexpansie van deze periode en de monetaire verruiming door centrale banken van de laatste jaren. Marketupdate deed onderzoek en kwam tot de conclusie dat het thema hyperinflatie aan het begin van de jaren '90 een groter issue was dan nu!

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 7 januari 2014

Nieuwe crypto-valuta vernoemd naar Kanye West

Er verschijnt binnenkort een nieuwe alternatieve crypto-currency die vernoemd is naar rapper Kanye West. De munt is volgens de makers bestemd voor de massa, maar wat dat inhoudt blijft onduidelijk. Het wordt steeds makkelijker om alternatieve munten op de markt te brengen, met als gevolg een wildgroei aan altcoins.

Lees verder op Marketupdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs